Acest site foloseste cookie-uri


Record la reclamatii la adresa RCS&RDS

Pune video pe site-ul tau:

6 APRILIE 2011  •  19:45

Potrivit site-ului DailyBusiness.ro, RCS&RDS este cel mai "reclamat" operator de telecomunicatii din Romania. Un sfert dintre reclamatiile facute in primele 3 luni ale anului la Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor sunt impotriva RCS&RDS. Oamenii sunt nemultumiti in primul rand de lipsa semnalului, clauzele abuzive, facturarea eronata dar si bruiajul posturilor TV ori calitatea proasta a semnalului. La RCS&RDS sunt abonati in prezent peste 7 milioane de romani, iar compania intentioneaza sa preia principalul concurent UPC. In urma tranzactiei, ar aparea un colos care ar controla peste 60%, iar clientii ar ramane prizonierii preturilor dictate in absenta concurentei.

Spital modernizat si... inchis

Pune video pe site-ul tau:

6 APRILIE 2011  •  19:42

S-a ales praful de o investitie de mai bine de 400 de mii de lei la un spital din Focsani. Aparatura noua, sediu modernizat. Pana si panouri solare. Nimic nu a contat pentru Ministerul Sanatatii, care l-a trecut pe lista neagra a desfiintarii. Acum, doi paznici sunt cu ochii in patru pentru ca hotii sa nu dea lovitura.

Parcare peste orasul vechi

Pune video pe site-ul tau:

6 APRILIE 2011  •  19:40

Arheologii au scos la suprafata urmele orasului de sub centrul Bucurestilor si acum se pregatesc sa incheie sapaturilre. Asta inseamna ca cel mai probabil saptamana viitoare vor fi reluate lucrarile pentru parcarea de la Universitate.

Delfinariu cu balene ucigase la Constanta

Pune video pe site-ul tau:

6 APRILIE 2011  •  19:39

In doar cativa ani, nu va trebui sa mergem in afara tarii ca sa vedem spectacole cu balene ucigase, ci doar pana la Constanta. Asta pentru ca, promit edilii locali, actualul delfinariu va ramane doar o amintire, iar locul ii va fi luat de un complex muzeal futurist si extrem de indraznet, cu mai multe bazine pentru o multime de specii marine.

"Rabla" cu masini electrice

Pune video pe site-ul tau:

6 APRILIE 2011  •  19:38

Vreti sa va schimbati masina? Ministrul mediului vrea sa va plateasca un sfert din pretul masinii. Cu o conditie: sa fie electrica. E doar un proiect deocamdata, insa daca se va aproba, masinile electrice ar fi o varianta de luat in calcul.

A disparut Dinel Staicu

Pune video pe site-ul tau:

6 APRILIE 2011  •  19:34

Dinel Staicu nu este de gasit si nici macar nu se mai numeste Dinel Staicu! Omul de afaceri a avut grija sa-si schimbe numele cu putin timp inainte sa fie condamnat la 7 ani de inchisoare. In timp ce politistii il cauta prin tara, se zvoneste ca Dinel, mai nou pe numele sau Nutu, a ajuns deja in America de Sud.