Acest site foloseste cookie-uri


Razie cu scandal in Sintesti

Pune video pe site-ul tau:

1 SEPTEMBRIE 2012  •  08:53

Rromii din Sintesti au sfidat ieri din nou legile, pe cele ale Romaniei si pe cea a bunului simt. Furiosi ca politistii au venit peste ei si i-au luat la intrebari, au pus mana pe bate si au inceput sa ameninte, sa injure si sa blesteme. Nu si-au varsat nervii doar pe politisti, ci si pe jurnalistii care erau acolo.

Politisti prinsi in timp ce luau spaga

Pune video pe site-ul tau:

1 SEPTEMBRIE 2012  •  08:50

Inca doi agenti de la rutiera din Timis au ajuns azi noapte dupa gratii. Politistii au incercat sa faca un ban in plus pe seama unui roman stabilit in Italia care a provocat un accident usor. I-au promis ca vor trece cu vederea greseala lui, pentru cateva sute de lei. Barbatul a acceptat sa le dea banii, dar apoi a stat de vorba cu colegii agentilor si le-au intins acestora o capcana. Chiar in sediul politiei.

Bebelus lasat sa moara la marginea drumului

Pune video pe site-ul tau:

1 SEPTEMBRIE 2012  •  08:42

Un bebelus de nici trei saptamani, lasat sa moara pe marginea unui drum national din Brasov, a primit o noua sansa la viata. Din intamplare cativa turisti au tras pe dreapta, ca sa ia o gura de aer, chiar langa locul in care fusese abandonat copilasul. Au auzit niste scancete, iar cand au vazut despre ce este vorba nu puteau lasa un suflet acolo.

Copila de 13 ani impuscata in picior pentru ca a incercat sa-si apere tatal

Pune video pe site-ul tau:

1 SEPTEMBRIE 2012  •  08:39

O copila de 13 ani din Bucuresti a ajuns la spital, impuscata in picior, pentru ca a incercat sa-si apere tatal care s-a luat la cearta cu un alt barbat. Acesta din urma a scos un pistol ca sa-si impuna punctul de vedere. In urma conflictului si tatal fetitei a ajuns pe mainile medicilor, tot cu o rana la picior. Cel care a tras in schimb a reusit sa fuga. Politistii inca il cauta.

Un tanar de 28 de ani si-a construit propriul Lamborghini

Pune video pe site-ul tau:

31 AUGUST 2012  •  20:19

Chinezii demonstreaza inca o data ca sunt maesti in arta imitatiei. Un tanar de 28 de ani si-a construit propriul Lamborghini, inspirat de un model produs in editie limitata in 2007. A inceput sa lucreze la ambitiosul proiect anul trecut, in luna mai. Iar acum poate deja sa circule cu bolidul. improvizat. E drept, mai are mult de munca. Pentru ca, deocamdata, nu a reusit sa confectioneze decat carcasa, folosindu-se de partile componente ale unui vechi Nissan si de cele ale unui Volkswagen. In total, a investit 9.500 de dolari in bolidul care, in varianta originala, valoreaza 1,6 milioane.

Scandal monstru la Harvard

Pune video pe site-ul tau:

31 AUGUST 2012  •  20:16

Un scandal monstru starneste o furtuna fara precedent in elita invatamantului universitar mondial. O ancheta de amploare a fost declansata la Harvard, unde 125 de studenti au fost prinsi copiind. Toti, la acelasi examen. Potrivit presei americane, e cel mai mare scandal de acest gen din istoria prestigioasei universitati.