Acest site foloseste cookie-uri


Pretul cartofului va creste

Pune video pe site-ul tau:

17 FEBRUARIE 2011  •  13:22

Leguma saracului ar putea deveni un lux. Pretul cartofului ar putea ajunge pana la un euro kilogramul. Cel putin asta spun specialistii, care estimeaza ca acest lucru s-ar putea intampla peste doua saptamani.

Pasajul de pe soseaua Pipera va fi gata inainte de termen

Pune video pe site-ul tau:

17 FEBRUARIE 2011  •  13:20

Pasajul de pe soseaua Pipera va fi gata inainte de termen. Cel putin asa spera primarul Sorin Oprescu. Edilul a verificat verificat, azi, stadiul lucrarilor.

Primaria din Cluj-Napoca si-a deschis restaurant

Pune video pe site-ul tau:

17 FEBRUARIE 2011  •  13:18

Primaria din Cluj-Napoca si-a deschis restaurant. Meniul este diversificat, iar preturile sunt cu pana la 20 la suta mai mici decat ale concurentei. Pentru amenajarea restaurantului, primaria a cheltuit peste 50 de mii de euro.

Interventie dificila pentru interlopul Puiu Mironescu

Pune video pe site-ul tau:

17 FEBRUARIE 2011  •  13:17

Interventie dificila pentru interlopul Puiu Mironescu. El este operat, azi, de patru medici ortopezi. Interventia pentru fracturile de la picioare a început la ora opt si va dura cel putin sase ore. În functie de cum se va recupera interlopul nemtean, medicii vor putea spune cu exactitate cand va putea fi supus unei alte operatii. Deocamdata medicii spun ca starea lui este buna si ca nu au aparut complicatii. Mironescu a fost atacat, luni seara, de patru indivizi, la iesirea din Bacau. Pana acum, doar unul dintre agresori a fost prins

Fata de 19 ani violata si batuta de patru prieteni

Pune video pe site-ul tau:

17 FEBRUARIE 2011  •  13:15

O iesire la discoteca s-a transformat intr-un cosmar pentru o tanara de 19 ani din Suceava. Fata a fost batuta, legata si apoi siluita de 4 indivizi pe care-i credea prieteni.

I-a infipt un cutit in piept pentru ca sforaia

Pune video pe site-ul tau:

17 FEBRUARIE 2011  •  13:14

Doi frati gemeni din Bacau au ajuns la spital dupa ce s-au luat la cearta pentru ca unul dintre ei sforaia. Barbatul deranjat de zgomotul produs de fratele sau a luat un cutit si i l-a infipt in piept.