Acest site foloseste cookie-uri


Poliţia Sinaia a fost „vizitată” de procurorii DNA. Adjunctul şefului Poliţiei, pus sub control judiciar

13 IANUARIE 2016  •  17:37

Daca iti place stirea, share pe:

Procurorii DNA Ploieşti fac, miercuri dimineaţă, percheziţii la sediul Poliţiei din staţiunea Sinaia, într-un dosar de trafic de influenţă în care sunt vizaţi şefii acestei instituţii.

UPDATE: Adjunctul şefului Poliţiei Sinaia, pus sub control judiciar după ce a fost audiat la DNA Ploieşti

Adjunctul şefului Poliţiei staţiunii Sinaia, comisarul Ionuţ Roşca, a fost pus sub control judiciar după ce a fost audiat, miercuri, timp de mai multe ore, la DNA Ploieşti, fiind acuzat de complicitate la trafic de influenţă în dosarul în care şeful Poliţiei Sinaia e suspectat de trafic de influenţă

Comisarul Ionuţ Roşca a părăsit, miercuri după-amiază, sediul DNA Ploieşti, după mai multe ore de audieri, surse judiciare declarând că poliţistul a fost pus sub control judiciar, fiind acuzat de complicitate la trafic de influenţă, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Măsura preventivă dispusă de DNA implică şi interdicţia ca poliţistul să îşi exercite funcţia.

La ora transmiterii acestei ştiri, la DNA Ploieşti este audiat omul de afaceri care ar fi dat mită pentru ca firma sa să fie protejată de către poliţişti.

Totodată, anchetatorii de la DNA Ploieşti au finalizat percheziţia la locuinţa comisarului şef Marin Tudorică, şeful Poliţiei Sinaia. După ce a asistat la percheziţii, acesta a fost scos din locuinţă şi dus la sediul DNA Ploieşti pentru audieri.

Potrivit unor surse judiciare, procurorii DNA Ploieşti se află, miercuri dimineaţă, la sediul Poliţiei Sinaia, unde fac percheziţii în biroul şefului instituţiei, comisarul şef Marin Tudorică, şi în biroul adjunctului acestuia.

Conform surselor citate, percheziţiile au loc într-un dosar în care sunt vizate fapte de trafic de influenţă şi urmează ca cei doi să fie duşi la audieri la sediul DNA Ploieşti, în cursul zilei de miercuri.

Potrivit unui comunicat de presă transmis de Direcţia Naţională Anticorupţie, procurorii DNA - Serviciul Teritorial Ploieşti fac cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârşirea unor infracţiuni de corupţie şi asimilate celor de corupţie comise în perioada 2013-2015.

Asfel, miercuri, ca urmare a obţinerii autorizărilor legale de la instanţa competentă, sunt făcute percheziţii la şase adrese din judeţul Prahova, dintre care una este sediul unei instituţii publice, restul reprezentând domiciliile unor persoane fizice.

În cauză, procurorii beneficiază de sprijin de specialitate din partea Serviciului Român de Informaţii şi din partea Brigăzii Speciale de Intervenţie a Jandarmeriei. 

Comentarii

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

Promovat

Meteo

Meteo 28/05/2016

Horoscop

Horoscopul zilei de 28/05/2016. Scorpionii dau dovadă de mult profesionalism