Acest site foloseste cookie-uri


Parcare impartita cu pistolul

Pune video pe site-ul tau:

13 OCTOMBRIE 2011  •  16:20

Jungla din trafic ii tranforma pe soferi in fiare, dar in loc de colti folosesc pumnii si armele. De data aceasta, batalia s-a dat la Alba-Iulia, pentru un loc de parcare. Nervos la culme, unul dintre soferi a scos pistolul si a tras. Din fericire, n-a ranit pe nimeni.

Jaf armat la minut in Galati

Pune video pe site-ul tau:

13 OCTOMBRIE 2011  •  16:18

Romania se transforma pe zi ce trece in Vestul Salbatic. O noua dovada o primim din Galati, unde doi indivizi au jefuit un magazin dupa ce au amenintat-o pe vanzatoare cu pistolul. Intr-un minut au plecat cu bani si mai multe produse. Camerele de supraveghere au surprins totul.

S-a deschis Cathedral Plaza

Pune video pe site-ul tau:

13 OCTOMBRIE 2011  •  14:01

Cathedral Plaza este gata sa primeasca primii chiriasi. Cladirea de birouri ridicata in centrul Capitalei valoreaza peste 60 de milioane de euro si este una dintre cele mai moderne din tara. Publicul are acces si la piateta amenajata in fata cladirii. Constructorul a ridicat ultimele urme ale santierului iar spatiul din jurul cladirii de birouri a fost adus la starea initiala.

Piata de cablu din Romania e din nou la un pas de monopol

Pune video pe site-ul tau:

13 OCTOMBRIE 2011  •  14:00

Grupul RCS&RDS a reluat tratativele cu UPC pentru a prelua compania. Unirea celor doi rivali ar forma un gigant care ar detine aproape 70 la suta din piata de cablu de la noi.

Pelerinajul continua la Iasi

Pune video pe site-ul tau:

13 OCTOMBRIE 2011  •  13:25

Procesiune impresionanta aseara, pe strazile Iasului. Zece mii de credinciosi au indurat ploaia marunta si s-au rugat cu lacrimi fierbinti la Cuvioasa Parascheva. Pelerinajul continua si azi.

Furt din maternitatea Bacau

Pune video pe site-ul tau:

13 OCTOMBRIE 2011  •  13:21

Din maternitatea Bacau fura cine vrea iar cei care o fac nu se feresc sa o arate. Pe internet au aparut dovezi cu cearsafurile "imprumutate" din vestiarele spitalului. Conducerea institutiei spune ca a deschis o ancheta, insa in tot acest timp pacientii sufera din cauza lipsei materialelor sanitare.