Acest site foloseste cookie-uri


O masina a Ambasadei Rusiei la Bucuresti a lovit o tanara pe trecerea de pietoni

Pune video pe site-ul tau:

21 OCTOMBRIE 2012  •  19:06

O fata de 17 ani a fost la un pas sa fie ucisa pe trecerea de pietoni de o masina a ambasadei Rusiei. Autoturismul, care se pare ca circula cu viteza, a izbit-o in plin. Tanara a ajuns in coma la spital. Soferul masinii a fost la un pas sa fie linsat de oamenii furiosi.

Un avion de mici dimensiuni s-a prabusit in Giurgiu: pilotul a murit

Pune video pe site-ul tau:

21 OCTOMBRIE 2012  •  19:03

Eroul de la Clinceni, pilotul care a reusit acum doi ani sa aterizeze intr-o singura roata, a murit azi-noapte dupa ce s-a prabusit cu acelasi avion! Gelu Frunza petrecea la o nunta si s-a hotarat sa faca un zbor de noapte. O aterizare ratata i-a adus sfarsitul. Deasupra tragediei planeaza mai multe intrebari. Exista banuieli ca pilotul s-ar fi urcat baut la mansa si ca ar fi incercat sa ii distreze pe nuntasi. Cunoscutii fac insa alte acuzatii grave - pilotul a supravietuit impactului, dar s-ar fi stins ca-n filmul Moartea Domnului Lazarescu. Ambulanta ar fi venit la caz doar cu o asistenta, care n-a facut fata situatiei.

Festivalul National de Teatru

Pune video pe site-ul tau:

21 OCTOMBRIE 2012  •  16:41

In perioada 26 octombrie - 4 noiembrie Bucurestiul va fi gazda celei mai ample reuniuni de spectacole produse pe teritoriul romaniei in intervalul unei stagiuni, este vorba despre Festivalul National de Teatru, a 22-a editie. O desfasurare impresionanta de forte culturale. Cu aceasta ocazie am alaturi de mine astazi in studio doua personaje importante, Mirela Negrea si Vlad Zamfirescu.

Parada de masini de epoca

Pune video pe site-ul tau:

21 OCTOMBRIE 2012  •  16:34

Impatimitii automobilelor au avut ce vedea ieri. Zeci de masini de epoca au facut o ultima parada inainte de venirea iernii. La Buzau un opel din 1939 si inca vreo 20 de masini de colectie au captat toate privirile. La Cluj Napoca atentia a sute de curiosi a fost indreptata spre o broscuta mov.

Politistii si-au etalat calitatile de bucatari

Pune video pe site-ul tau:

21 OCTOMBRIE 2012  •  16:23

Politistii romani au demostrat ca pot fi cei mai buni bucatari. Ei au lasat de o parte dosarele, anchetele si s-au pus pe gatit. Pentru asta au ales un loc special, in natura, intr-o padure de langa Resita.

Politistii aradeni au testat spiritul civic si vigilenta cetatenilor

Pune video pe site-ul tau:

21 OCTOMBRIE 2012  •  16:14

Politistii din Arad au incalcat legea ca sa testeze simtul civic al localnicilor. Au furat o bicicleta de mai multe ori ca sa vada daca incearca sa-i impiedice cineva. Si au avut parte de o surpriza placuta.