Bidhya Sagar Das este numele indianului care şi-a masacrat copii gemeni pe care îi avea cu o româncă, la Londra. Poliţia l-a prins după 20 de ore de la cumplitul moment în care bărbatul în vârstă de 33 de ani şi-a lovit pruncii de doar un an şi jumătate cu un ciocan. Noi detalii îngrozitoare ies la iveală acum, inclusiv motivul pentru care asiaticul a vrut să îi ucidă pe cei doi bebeluşi.

Articolul continua dupa recomandari

Sâmbătă seara, Cristinela Datcu a intrat la duş şi i-a lăsat pe gemenii Gabriel şi Maria, de doa run an şi jumătate, împreună cu tatăl lor. A auzit ţipetele micuţilor şi a ieşit din baie cu un prosop pe cap, să vadă ce se întâmplă. I-a găsit pe cei doi plini de sânge, iar tatăl nu mai era în cameră.

A alergat în stradă, doar cu un halat pe ea şi cu prosopul pe cap, strigând după ajutor. Aşa au văzut-o vecinii, care au chemat ambulanţa şi poliţia. Tatăl dispăruse deja, luase cu el şi cicocanul cu care şi-a lovit copii, găsit a doua zi de poliţişti într-un sac de nisip, la câteva străzi distanţă de locul crimei.

CITEŞTE ŞI: Scandal imens la Oradea, după asasinarea Daliei Duca

Prietenii indianului au povestit poliţiştilor că acesta era extrem de gelos şi că în ultima vreme o terorizase pe Cristinela cu suspiciunea că gemenii nu sunt ai săi, pentru că, susţinea el "sunt prea albi!". Şi prietena cea mai bună a româncei, o conaţională în vârstă de 28 de ani a declarat că ştia că mama are probleme cu tatăl copiilor: "I-am spus de mai multe ori să îl părăsească, dar mi-a replicat mereu că ştie ce are de făcut. El se purta frumos cu copii, dar uneori îl auzeam spunând că poate nu sunt ai lui. I-am spus de multe ori că nu e bine pentru ea, dar nu a vrut să asculte."

Mama Cristinelei, bunica gemenilor, urma să sosească duminică la Londra, în vacanţă, ea aflând despre tragedie în drum spre aeroport. Şi fratele ei a plecat luni spre capitala britanică, pentru a fi alături de familie. 

CITEŞTE ŞI: Ce planuri avea Dalia Duca în ziua în care a fost ucisă

Sagar Das îşi dăduse cu două zile înainte de crimă demisia din postul de recepţioner de noapte de la hotelul unde lucra şi Cristinela, cameristă.


Ești martorul unui eveniment deosebit, ieșit din comun sau amuzant?

- Instalează aplicația Observator (App Store / Google Play), filmează sau fotografiază și trimite către echipa editorială a unuia dintre cele mai bune programe de știri din România.

- Intră pe pagina de Facebook a Observator și lasă-ne un mesaj însoțit de datele tale de contact.