Gaşca Zurli este mereu acolo unde sunt copii şi acolo unde este Gaşca Zurli este mereu şi Mirela Retegan, cea care a dat viaţă întregului proiect

Articolul continua dupa recomandari

Ultima întâlnire cu cei mici le-a adus celor mai mari fani Zurli şi o surpriză: prima carte de poveşti, "Zboară, zboară Vrăjimăturică". Surprizele sunt însă departe de a se fi terminat pentru cei care iubesc Gaşca Zurli. 

Pentru Mirela Retegan, prima carte a venit ca o prelungire firească a proiectului care face fericiţi atâţia copii. Dar mai ales pe fiica ei, Maia!

Cartea "Zboară, zboară Vrăjimăturică" este doar prima, este o poveste cu personaje autentice pentru copiii care iubesc Gaşca Zurli, dar autoarea spune că ar putea fi 20 în total. Şi nu este singura surpriză pe care o pregăteşte fanilor. Dar, tocmai pentru că sunt surprize, vor fi dezvăluite la momentul potrivit.


Ești martorul unui eveniment deosebit, ieșit din comun sau amuzant?

- Instalează aplicația Observator (App Store / Google Play), filmează sau fotografiază și trimite către echipa editorială a unuia dintre cele mai bune programe de știri din România.

- Intră pe pagina de Facebook a Observator și lasă-ne un mesaj însoțit de datele tale de contact.