Acest site foloseste cookie-uriMeserii anti-criza pentru femei

Pune video pe site-ul tau:

20 AUGUST 2011  •  16:25

Criza care le-a lasat fara locuri de munca sau salariile mici le imping pe romance sa caute specializari din care inca se pot face bani. Asa ca s-au apucat sa invete cum sa faca o manichiura, cum sa potriveasca o coafura sau sa aplice un tratament cosmetic.

Un sofer a fost prins cu 214km pe ora pe autostrada Bucuresti-Pitesti

Pune video pe site-ul tau:

20 AUGUST 2011  •  16:13

Drumurile patriei se transforma in piste de raliu. Se bat recorduri dupa recorduri. Cel mai recent a fost stabilit de un sofer bucurestean pe autostrada Bucuresti - Pitesti: 214 km la ora.

Vestul salbatic s-a mutat la Cluj

Pune video pe site-ul tau:

20 AUGUST 2011  •  13:28

Vestul salbatic s-a mutat la Cluj. Serifi, cowboy, tauri. Toate parca desprinse din filmele de altadata. Si spre incantarea copiilor, care au luat cu asalt oraselul de la intrarea in Cheile Turzii.

Tabere last minute

Pune video pe site-ul tau:

20 AUGUST 2011  •  13:27

Ofertele last minute au inceput sa se aplice si pentru tabere! Chiar daca perioada concediilor e pe sfarsite, pana la scoala mai e aproape o luna. Asa ca organizatorii de tabere sportive inca se bat in oferte. Cu bani mai putini decat la inceputul verii parintii pot fi siguri ca isi tin copiii departe de calculator o saptamana.

O soferita grabita a bagat in spital sapte oameni in Targu-Mures

Pune video pe site-ul tau:

20 AUGUST 2011  •  13:21

Inconstienta unei tinere de 21 de ani a bagat 7 oameni in spital. Fata a intrat cu piciorul pe acceleratie intr-o interesctie din Targu-Mures unde a lovit in plin doua masini.

Patriarhul Daniel in pelerinaj

Pune video pe site-ul tau:

20 AUGUST 2011  •  13:15

Sute de credinciosi s-au dus in nordul tarii, sa-l intilneasca pe Patriarhul Daniel. Acesta se afla la aceasta ora la manastirea Voronet.