Dalia, tânăra de 24 de ani din Oradea, împuşcată de iubitul interlop, a fost executată pe loc. În faţa casei. Scaunul din dreapta maşinii în care a fost găsită era lăsat pe spate, semn că bărbatul a încercat să o ascundă până a ajuns pe malul Crişului. Aseară, asasinul a murit şi el, în momentul în care poliţiştii încercau să-l captureze printr-o operaţiune fulger.

Articolul continua dupa recomandari

Cu poliţia la uşă, Adrian Hladii a ales singura cale de scăpare care-i mai rămăsese. 
-În momentul în care anchetatorii au pătruns în apartamentul situat la etajul 4 al imobilului, inculpatul a sărit în gol.

În cădere, individul s-a lovit de marginea de beton de la intrare în scara blocului şi a rămas nemişcat. În câteva minute, blocul era încercuit de dube şi maşini de poliţie. La fel de rapid a apărut şi o ambulanţă.

-Era în stop cardio-respirator, 35-40 de minute de resuscitare, dar fără niciun succes. A decedat practic acolo, la locul intervenţiei.

Asasinul se ascundea în locuinţa care figura pe numele mamei sale, un loc în care Hladii stătea de câte ori revenea în ţară. Poliţiştii l-au mai căutat acolo şi joi. O maşină de poliţie supraveghea 24 de ore din 24 blocul. 

Şi el îi supraveghea pe poliţişti. La fereastra de la care a sărit, era montată o cameră care bătea spre exterior. Astfel, suspectul a ştiut în fiecare moment, mişcările trupelor de intervenţie.

Uşa apartamentului are trei încuietori. Se pare că cineva din familie le-ar fi deschis mascaţilor, pentru că n-a fost spartă. Potrivit unor surse, ucigaşul era acolo de ceva vreme. Iar poliţiştii aveau aceste informaţii. Încercuiseră bine zona până să încerce să-l prindă, în ambuscadă. 

-Pe la ora 6 jumate, au intervenit forţele de ordine. Aflând că Adi e acasă şi, de frică, s-a aruncat el de la etajul 4. Ştiu că a fost soţia aici., spune un locatar.
-O fost un prost. Asta cred. Şi-a nenorocit două familii. Familia lui. Maică-sa care l-a crescut singură şi s-a chinuit atâta pentru ei. Şi familia fetei, exclamă un alt locatar.

Poliţiştii au în vizor mai multe persoane care l-ar fi ajutat pe Hladii să se ascundă. Posibil chiar soţia, dar şi socrul criminalului. Miercuri dimineaţă, bărbatul de 38 de ani, şi-a aşteptat iubita la poartă cu flori şi un pistol. A tras cu pistolul într-un zugrav, crezând că este noul iubit, şi l-a rănit la umăr. Pe Dalia Duca, fosta lui iubită, a târât-o în maşină sub ameninţarea cu arma. La prânz, fata a fost găsită împuşcată în autoturism. Pentru prinderea ucigaşului, poliţiştii au purtat veste-antiglonţ. Ieri, în ziua în care suspectul a murit, victima a fost înmormântată.