"România este şi ţara mea!". O spune şi un spaniol, care promovează plaiurile mioritice, ca un patriot adevărat. Deşi a călătorit în peste 60 de ţări, Javier a ales să se mute aici, unde conduce o agenţie de turism. Şi-a adus cu el şi familia. Inima îi este împărţită în două: între Spania şi România. Nu există, însă, concurenţă. Amândouă reprezintă acasă.

Articolul continua dupa recomandari

El este Javier Garcia. Născut în Spania, dar îndrăgostit convins de România. Lucrează în turism de când se ştie şi a călătorit pe întreg globul.

Şi numărul lor continuă. Peste 60 de ţări vizitate nu doar o dată, ci de zeci de ori. România, însă, e cea mai frumoasă. 

De aproape 9 ani, meleagurile româneşti s-au transformat în... "acasă". Iniţial, de ţara noastră nu auzise prea multe cuvinte de laudă. A acceptat, însă, provocarea de a lucra aici. A vândut compania de turism pe care o conducea în Spania şi s-a mutat în România. Cu tot cu familie. Aici, a văzut prima dată şi o iarnă adevărată.

De România s-a îndrăgostit întreaga lui familie. Javier are şi un loc preferat. Delta Dunării. Vorbeşte despre România, ca despre ţara lui. Şi o promovează cu fiecare ocazie. Are chiar şi ponturi despre locuri mai rar vizitate.


Ești martorul unui eveniment deosebit, ieșit din comun sau amuzant?

- Instalează aplicația Observator (App Store / Google Play), filmează sau fotografiază și trimite către echipa editorială a unuia dintre cele mai bune programe de știri din România.

- Intră pe pagina de Facebook a Observator și lasă-ne un mesaj însoțit de datele tale de contact.