Acest site foloseste cookie-uri


Ion Ţiriac cere despăgubiri de 17 milioane de euro pentru domeniul de vânătoare Balc

8 IANUARIE 2016  •  19:19

Daca iti place stirea, share pe:

 Cel mai bogat român a dat statul în judecată. Ion Ţiriac cere despăgubiri de 17 milioane de euro, după ce Romsilva a anunţat că nu îi prelungeşte contractul pentru domeniul de vânătoare Balc. Miliardarul ar rămâne cu peste 600 de mistreţi, dar fără cele 11 mii de hectare de pădure în care sunt crescuţi, special pentru partidele de vânătoare anuale.

Cea de-a unsprezecea partidă de vânătoarea a bogaţilor Europei ar putea fi ultima organizată pe domeniul Balc. Şi ILEGALĂ, spun reprezentanţii Romsilva. Când şi-a chemat invitaţii, miliardarul nu mai avea contract pentru teren.

Miliardarul şi statul român îşi dispută acum dreptul de a folosi domeniul cinegetic, după ce Romsilva a refuzat să încheie un contract nou în termenii ceruţi de Ţiriac.

În comuna Balc, părerile sunt împărţite. Localnicii se bucură că-şi recapătă pădurea. Legea i-a permis lui Ţiriac să concesioneze pe 49 de ani conacul de pe domeniu şi terenul aferent de 8,7 hectare.

Pentru domeniul de vânătoare, Ţiriac plătea o chirie anuală de nouă mii cinci sute de euro. Acum, vrea despăgubiri pentru toate investiţiile pe care le-a făcut ultimii 10 ani.

Până lămureşte problema Balcului, Ţiriac nu renunţă la partidele de vânătoare. Îşi amenajează un nou domeniu, pe aproape o mie de hectare, în Caraş-Severin. Terenul i-a aparţinut în mare parte controversatului prinţ Paul.

Comentarii

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

Promovat

Meteo

Meteo 27/10/2016

Horoscop

Horoscopul zilei 27/10/2016. Taurii au un magnetism fantastic faţă de persoana iubită