Acest site foloseste cookie-uri


internet13@antena1.ro

Pune video pe site-ul tau:

28 AUGUST 2012  •  14:09

internet13@antena1.ro

Doi romani din Italia au furat 300 de oi

Pune video pe site-ul tau:

28 AUGUST 2012  •  13:59

Inventivitatea unor hotilor romani are drept sursa de inspiratie transhumanta. Altfel nu se poate explica cum doi conationali stabiliti intr-un oras din estul Italiei au reusit sa fure 300 de oi. S-au bucurat de prada doar 24 de ore. Cei doi au fost opriti de politie pentru a li se controla actele de identitate. In momentul in care autoritatile au cerut sa vada si actele pentru turma pe care chipurile romanii o pazeau, si-au dat seama ca oile fusesera furate. Turma, in valoare de 20 de mii de euro, apartinea unui fermier din zona.

Un urs infometat si-a facut de cap intr-o comuna harghiteana

Pune video pe site-ul tau:

28 AUGUST 2012  •  13:50

E suparare mare intr-o comuna harghiteana, acolo unde taranii au ajuns sa-si imparta gospodariile cu ursii. Salbaticiunile s-au obisnuit sa intre in curtile localnicilor, in cautare de mancare. S-au facut sute de reclamatii iar oamenii asteapta acum despagubiri de la autoritati.

Scandal monstru intre doua familii de rromi

Pune video pe site-ul tau:

28 AUGUST 2012  •  13:47

A fost scandal monstru aseara intre doua familii de rromi dintr-un cartier din Targu-Jiu. S-au scos sabii si cutite si s-au spart gemuri. Marul discordiei a fost o femeie care a lucrat ca menajera la una dintre familii. De cateva luni insa, tanara isi gasise un barbat din cealalta tabara si. nu s-a mai dus la munca. Aseara, fostul sef a mers sa o ia inapoi. Si nu oricum.

Ancheta in plina desfasurare in cazul accidentului de la Suceava

Pune video pe site-ul tau:

28 AUGUST 2012  •  13:45

Ancheta in cazul accidentului de la Suceava, in care un tanar de 19 ani a murit, iar alti 20 de oameni au fost grav raniti, e acum in plina desfasurare.

Sase agenti de politie, anchetati pentru fapte de coruptie

Pune video pe site-ul tau:

28 AUGUST 2012  •  13:43

Acuzatii grave in cazul a sase agenti de politie din Timis. Barbatii au fost ridicati astazi de anchetatorii Directiei Generale Anticoruptie si dusi la audieri.