Acest site foloseste cookie-uri


IMAGINI SOCANTE! Cai batuti cu brutalitate

Pune video pe site-ul tau:

10 IANUARIE 2011  •  16:32

Imagini crunte au aparut pe internet. Doi cai sunt batuti cu salbaticie, in speranta ca acestia vor reusi sa scoata un tractor ramas blocat in nameti. Animalele patineaza si se impiedica sub biciul stapanilor, nemultumiti, se pare, ca cei doi cai nu au nici forta unei macara si nici aderenta pe zapada a unei masini de teren. Va avertizam ca urmeaza imagini cu un puternic impact emotional.

La Ocna Mures, unii "pescuiesc", atii "pazesc"

Pune video pe site-ul tau:

10 IANUARIE 2011  •  16:28

La Ocna Mures e o continua joaca de-a soarecele si pisica. Localnicii scot alimentele din lac, agentii de paza si politistii ii alearga. Degeaba au pus autoritatile garduri, degeaba vorbesc despre pericol. In fiecare zi este la fel.

Tanara de 15 ani, disparuta fara urma

Pune video pe site-ul tau:

10 IANUARIE 2011  •  16:27

Disperare intr-o familie din Bistrita. De mai bine de doua saptamani, fiica de 15 ani este de negasit. Parintii spun ca fata ar fi plecat cu un tanar iar de atunci nu mai au niciun semn de la ea. Nu inteleg insa de ce s-ar fi ferit fata de ei, pentru ca nu i-au pus niciun fel de restrictii.

Vesti bune pentru copiii infectati cu Rotavirus

Pune video pe site-ul tau:

10 IANUARIE 2011  •  16:25

Patru copii au fost trimisi de la Slobozia la spitalul de boli infectioase Matei Bals, din Capitala. Florentina Ilie a stat de vorba cu medicii si a venit cu vesti bune.

Educatia timpurie

Pune video pe site-ul tau:

10 IANUARIE 2011  •  13:52

Locuri prea putine in gradinite si crese. E o problema de care se lovesc parintii din toata tara. Si cum legislatia practic ii obliga, acum, pe multi sa se intoarca mai repede la munca, e nevoie de o regandire a sistemului educational pentru cei mici. O astfel de schimbare pregateste si programul Antante.

Bataie pe promotii

Pune video pe site-ul tau:

10 IANUARIE 2011  •  13:37

E momentul ideal sa iesiti la cumparaturi. Magazinele se intrec in promotii, chiar daca nu a inceput oficial sezonul reducerilor. Preturile sunt mai mici si cu 50 la suta, iar patronii privesc cu incantare cum dispar hainele de pe rafturi. E bataie pe promotii.