Acest site foloseste cookie-uri


Ți se sfâșie INIMA DE DURERE! Un jurnalist din România s-a CONFESAT: „Vișinescu a torturat oameni necunoscuți, pe mine M-A BĂTUT TATA!”

17 IANUARIE 2016  •  17:42

Daca iti place stirea, share pe:

Un jurnalist din România a povestit drama pe care a trăit-o în copilărie: a fost bătută de tată. Mihnea-Petru Pârvu este ziarist de peste 15 ani, recunoscut pentru reportajele sale.

„Amintirile lui din copilărie” au fost scrise pe pagina lui de Facebook. Românii au fost impresionați de povestea ziaristului și l-au încurajat să fie puternic.

„Că tot a venit vorba de „nenorociții de norvegieni... Multă vreme, până de curând, dupăamiaza, pe la ora patru, începeau să-mi transpire palmele. Om matur fiind. Cel puțin biologic. Mi se mai întâmplă și azi, când aud guguștiucii care, pe la ora aia, încep să se alinte pe sub streșini. Răspunsul, la reacția biochimică ciudată, îl știam, da' nu-l puteam rosti. Acum, da. Atunci venea tatăl meu. "Ce om frumos, amabil și cultivat", am auzit remarci despre el, de-a lungul vremurilor. Așa este, pentru cei ce-l cunosc artificial, de palier. Trăiește, bine-mersi, că încă n-a întins copita. Dacă Vișinescu a torturat necunoscuți, aici e o altă poveste. Ca să spun doar o idee: vine băiețelul de clasa I de la școală. Vântul bate tare la Constanța, în octombrie. Mormanele de frunze ruginite erau un fel de pernă de aterizare pentru el. Și-a uitat ghiozadanul afară. L-a pierdut. A ajuns acasă și a venit și tac'su.Tăticul a constatat paguba imediat. I-a zis ciutanului: „Să îți scoți pantalonii! Așteaptă-mă în dormitor!”. Băiețelul s-a conformat. A așteptat, tremurând de frică, și a auzit cum părintele său mânca. Felul unu, apoi felul doi. Adultul s-a întors, l-a pus, domestic, pe genunchi și l-a bătut cu cureaua: „De acu' nu mai uiți, nu?”. Copilul n-a uitat. Și, de atunci, îi transpiră palmele când aude guguștiucii, pe la asfințit.”

„Daca trăiți în Norvegia, ai fi iubit guguștiucii... Iar tatălui iar fi transpirat palmele pe zăbrele”, i-a scris o prietenă într-un comentariu.

Comentarii

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

Promovat

Meteo

METEO! Vremea se încălzeşte

Horoscop

Horoscopul zilei 24/10/2016. Racii nu trebuie să renunţe sub nicio formă la visele lor