Tatăl Denisei are mari probleme de sănătate și el, mai ales după ce a aflat de trecerea în neființă a fiicei sale. La auzul veștii înfiorătoare că i-a murit copilul, tatăl Denisei a făcut o semipareză.

Articolul continua dupa recomandari

Astăzi, Denisa Răducu va fi condusă pe ultimul drum. Tânăra de 27 de ani va fi înmormântată la ea acasă, la Ştefăneşti-Vâlcea, în curtea Mănăstirii Morunglav.

Fostul primar al comunei în care a copilărit Denisa a avut numei cuvinte de laudă la adresa cântăreţei şi a dezvăluit, în urmă cu puţin timp, că va face tot posibilul ca o stradă din Ştefăneşti sau chiar căminul cultural al comunei să poarte numele Denisa Răducu.

Astăzi, trupul neînsufleţit al fetei a ajuns la Ştefăneşti. La casa Denisei din satul natal a fost deja instalată o pază foarte strictă, zeci de agenţi de pază având grijă ca nimeni să nu intre fără permisiunea familiei.

Denisa a pierdut lupta cu moartea duminică dimineaţă, după ce, în ultimele 5 luni, a trăit un chin. Fata a sperat până în ultima clipă că se va întoarce pe scenă, la publicul ei.