Vremea rea a îngheţat până şi Gara de Nord. Niciun tren nu a intrat şi nu a ieşit din staţie ore bune. Aşa se face că unii călători au aşteptat în garnituri mai mult decât au mers. Calea trenurilor a fost eliberată de angajaţii CFR cu lopeţile.

Articolul continua dupa recomandari

Zeci de ceferişti dau la lopată încă de noaptea trecută. Multe trenuri sunt blocate pe traseu, pentru că liniile sunt îngropate în nămeţi.

Până la ora 12, nicio garnitură nu a ieşit din Gara de Nord. Liniile erau troienite. 6 trenuri au stat cu orele la intrarea în Gara de Nord, pentru că macazurile au ngheţat, iar oamenii au fost nevoiţi să elibereze căile la lopată. Alte garnituri nu au putut înainta decât cu plugul.

Dacă în mod obişnuit călătoria cu trenul de la Suceava la Bucureşti durează, în medie, 8 ore, astăzi timpul s-a dublat.

Informaţiile au circulat la fel de greu, se plâng oamenii.

Cei care au călătorit de la Timişoara la Iaşi au avut de îndurat şi condiţiile din tren: zăpada pe culoare şi toalete nefuncţionale.

A fost haos şi pe aeroport. În total, 19 zboruri au fost anulate, iar altele au avut întârzieri de până la 8 ore. Un pasager s-a plâns că a stat în aeroport 13 ore.


Ești martorul unui eveniment deosebit, ieșit din comun sau amuzant?

- Instalează aplicația Observator (App Store / Google Play), filmează sau fotografiază și trimite către echipa editorială a unuia dintre cele mai bune programe de știri din România.

- Intră pe pagina de Facebook a Observator și lasă-ne un mesaj însoțit de datele tale de contact.