Acest site foloseste cookie-uri


Filozof cu facultate si cioban in tara Momarlanilor

Pune video pe site-ul tau:

13 IANUARIE 2012  •  19:45

in tara Momarlanilor traieste un cioban filozof. Nu este o ironie, tanarul chiar a urmat cursurile facultatii de profil din Bucuresti. A reusit sa termine insa o alta facultate, una care l-a facut sa-si descopere dragostea pentru etnologie. O dragoste reala, nu stiintifica, asa ca a lasat studiile si si-a cumparat cateva oi.

Directorul Muzeului Brukenthal risca sa ajunga dupa gratii

Pune video pe site-ul tau:

13 IANUARIE 2012  •  19:40

Directorul Muzeului Brukenthal din Sibiu risca sa ajunga dupa gratii pentru ca a incercat sa pazesca patrimoniul de. consumatorii de etnobotanice. Sabin Luca a depasit in 2008 bugetul institutiei dupa ce a angajat un paznic la Muzeul de Farmacie, acolo unde se pastreaza cea mai veche colectie de ierburi homeopate din Europa.

Un agent de paza si-a uitat pistolul in toaleta unei benzinarii

Pune video pe site-ul tau:

13 IANUARIE 2012  •  19:38

Neglijenta periculoasa a unui agent de paza de la o firma de transport valori. Dupa ce a folosit toaleta unei benzinarii, a fost atat de grabit sa plece incat si-a uitat pistolul. Incidentul s-a intamplat pe Autostrada Bucuresti-Pitesti.

Intepa femeile in tramvai ca sa le atraga atentia

Pune video pe site-ul tau:

13 IANUARIE 2012  •  19:35

Intepa femeile in tramvai pentru ca erau frumoase si voia sa le atraga atentia. Asta desi acasa avea o sotie si un copil, iar printre cunoscuti parea un om respectabil. Barbatul arestat ieri pentru 29 de zile nu ar fi fost insa chiar asa. Iar viata lui de cuplu era departe de a fi perfecta. Vecinii spun ca era un tip agresiv si ca nu de putine ori s-au auzit certuri intre el si sotia sa.

Interlopul "Pian" a ajuns la racoare

Pune video pe site-ul tau:

13 IANUARIE 2012  •  19:33

Liderul clanului Duduienilor, Pian cum il stiu si prietenii si dusmanii, a fost saltat de politisti dupa ce a inselat cu ajutorul locotentilor sai doi cetateni turci. A incercat sa le vanda 4 kilograme de aur fals, pentru 100.000 de euro. La tranzactie au inlocuit banii cu bancnote false. Vanzarea nu s-a mai facut, iar interlopii au plecat si cu aurul, si cu banii. Azi-noapte au incercat sa repete inselaciunea.

Furt impresionant de tigari dintr-un magazin din Capitala

Pune video pe site-ul tau:

13 IANUARIE 2012  •  19:30

Tigari din magazin poate sa fure oricine. Isprava unor hoti din capitala va ramane insa in istorie. In cateva secunde au fortat o usa si au furat o vitrina intreaga, cu rafturi cu tot. Mai greu le-a fost sa o scoata pe usa si sa o bage in masina. Au reusit. Dovada stau imaginile de pe camerele de supraveghere. Imaginile nu i-au impresionat insa pe judecatori care i-au lasat liberi.