Un bărbat din Suceava este acuzat că a violat, timp de un an, fetiţele concubinei sale, cu vârste de 10 şi respectiv 13 ani. 

 

Articolul continua dupa recomandari

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava au cerut arestarea preventivă pentru 24 de ore, pe numele lui Marian Vasile Oanea, acuzat că a violat în repetate rânduri fetiţele concubinei alături de care trăia în casă. 

În vârstă de 43 de ani, suceveanul a fost căsătorit, iar cei patru copii din urma căsniciei avute au ajuns în plasament în urma divorţului. A cunoscut-o pe mama fetiţelor pe care le-a agresat sexual în timp ce lcura la construcţia unei case.

Nu a durat mult până să se mute în casa femeii, alături de cei doi copii ai acesteia. 

Acesta a fost acuzat că începând cu anul 2016 a întreținut relații intime cu fiicele concubinei sale, în vârstă de 10 și 13 ani. Neagă vehement acuzaţiile aduse.

Bărbatul este recunoscut printre locuitorii comunei Șcheia că ar fi o persoană violentă și obișnuia să consume băuturi alcoolice.

Când a aflat de faptele concubinului său, mama fetelor nu crede că iubitul ei este în stare de astfel de lucruri.

După ce detaliile scandaloase au ieșit la iveală, s-a demarat o anchetă socială, în urma căreia fetele abuzate au fost surorii mai mari și beneficiază de consiliere psihologică.