Acest site foloseste cookie-uri


Fără curent electric, de două zile, în satul Cerbu din Argeş

18 IANUARIE 2016  •  16:33

Daca iti place stirea, share pe:


Situaţie disperată în satul Cerbu din Argeş, acolo unde aproape 1.500 de localnici nu mai au curent electric de două zile din cauza viscolului. În case, doar cei care au sobe pe lemne mai au căldură

Nopţile sunt tot mai grele. Şi lungi. Prea lungi. Aşa că femeia încearcă să-şi termine toate treburile până la apus, ca să nu bâjbâie după aceea prin încăperi. Şi mai are o frică. Fără curent electric, e posibil să dea toată mâncarea la animale.

Telefonul mobil e descărcat, aşa că dacă o să aibă o urgenţă, femeia o să-şi strige vecinii. Iar ca ea sunt toţi localnicii din Cerbu. Becurile nu se mai aprind, centralele termice electrice sunt reci, iar frigiderele sunt de decor. Cu toţii şi-au scos mâncarea afară.

Într-o altă locuinţă, termometrul arată, aproape de ora prânzului, 16 grade Celsius. Proprietara stă cu halatul pe ea, pe dedesubt are un pulover cu guler iar pe cap ţine o bentiţă din lână.

Compania furnizoare de electricitate le-a promis oamenilor că va remedia situaţia cât de repede. Între timp, localnicii se roagă să nu mai viscolească.

Comentarii

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

Promovat

Meteo

METEO! Vremea se încălzeşte

Horoscop

Horoscopul Zilei, 23 octombrie 2016. O duminică liniştită pentru berbeci