Asasinarea brutală a frumoasei Dalia Duca a lăsat urme adânci în comunitate. Toţi membrii şi prietenii familiei fetei sunt în stare de şoc şi nici la această oră nu înţeleg cum a fost posibilă tragedia.

Articolul continua dupa recomandari

Prinderea asasinului Adrian Hladii a mai adus puţină alinare, însă durerea este încă uriaşă. Mama Daliei abia mai vorbeşte şi fiecare gest o trădează că se poate prăbuşi în orice secundă. Vorbeşte rar şi este foarte clar că nu a dormit de foarte mult timp.

Mama Daliei oferă amănunte importante, care nu s-au ştiut la începutul anchetei. De asemenea, femeia face un gest halucinant pentru cineva în postura ei. Mama Daliei mărturiseşte că îl iartă pe ucigaşul fiicei sale şi avertizează la puterea distructivă a bârfelor.

"Să nu lăsaţi oameni buni să se mai întâmple la nimeni ce s-a întamplat la mine. Dacă ştiţi ceva, auziţi ceva, anuntaţi imediat, dar nu vorbiţi ce nu ştiţi. Nu ponegriţi, nu aduceţi vorbe pe care nu le ştiţi, că Doamne ce durere este. Nimeni nu poate spune. Dumnezeu să-l ierte şi pe el, că nu i-am dorit răul şi a fost din acelaşi sat cu mine şi l-am cunoscut şi ea il cunostea de mult, nu de cinci ani, nu era o relaţie de cinci ani. Astea sunt poveşti, astea sunt vorbe pe care lumea ar fi bine să se gândească că fiecare are un copil, un nepot, un frate, să nu mai spună aşa ceva", a spus mama Daliei.

Dalia Ducă a fost executată de aproape, cu două focuri de armă în cap, de interlopul arădean Adrian Hladii, care credea că tânăra îi înşeală încrederea şi sentimentele. Hladii s-a aruncat de la etajul patru al blocului în care locuia, atunci când prinderea sa era iminentă. Asasinul a murit la spital, în urma rănilor suferite.


Ești martorul unui eveniment deosebit, ieșit din comun sau amuzant?

- Instalează aplicația Observator (App Store / Google Play), filmează sau fotografiază și trimite către echipa editorială a unuia dintre cele mai bune programe de știri din România.

- Intră pe pagina de Facebook a Observator și lasă-ne un mesaj însoțit de datele tale de contact.