Acest site foloseste cookie-uriDrum surpat in Vrancea

Pune video pe site-ul tau:

15 APRILIE 2012  •  16:16

Ploile puternice din ultimele ore fac deja probleme in Focsani. Traficul de pe Drumul Judetean 205 D este blocat, la aceasta ora, din cauza unor alunecari de teren. Mai grav este ca peste 3000 de oameni sunt izolati

Horoscopul Zilei 15/04/2012

Pune video pe site-ul tau:

15 APRILIE 2012  •  09:32

Nativii din zodia berbec vor fi cuprinsi de o stare de melancolie, care ii va urmari pe tot parcursul zilei. De aceea, nu vor fi foarte comunicativi. Taurii in schimb au un debit verbal care ii va obosi pe cei din jur. Ar fi ideal sa vorbeasca putin, dar bine. Gemenii vor face tot felul de surprize celor din familie. Se anunta o zi cu multe zambete. Nici racii nu stau prost la capitolul bunadispozitie. Vor reusi sa-si inveseleasca apropiatii prin umorul lor debordant. Leii au o intuitie care ii va scoate din situatii neplacute. In plus, sunt si foarte diplomati. Fecioarele acorda toata atentia familiei si problemelor casnice. Pe seara se intrevede vizita unor rude dragi lor. Pentru balante astrele rezerva o zi buna. O veste imbucuratoare legata de familie le va insenina intreaga zi. Scorpionilor le lipseste simtul organizational. Din acest motiv, nu vor reusi sa duca la bun sfarsit activitatile incepute. Sagetatorii au atata energie incat pot imparti si celor din jur. Se simt bine si nimic nu le poate schimba starea de spirit. capricornii sunt foarte harnici, se vor implica la maxim in activitatile din program. Varsatorii vor avea o zi buna pe toate planurile. Iar acest fapt se va reflecta in starea lor de spirit. Pestii vor avea casa plina de oaspeti astazi. Din acest motiv, nu prea se vor odihni, insa momentele frumoase le vor bucura sufletul.

Traditii de Inviere

Pune video pe site-ul tau:

15 APRILIE 2012  •  09:19

Sarbatoarea Pastelui pastreaza cu ea si traditii vechi de sute de ani. Iar romanii nu le-au uitat nici in 2012. Cele mai spectaculoase pot fi intalnite intr-un sat din Maramures, unde o parte din locuitorii unui sat se strang la biserica, ca sa ia lumina, in timp ce altii merg pe deal sa aprinda focul si sa anunte invierea Domnului Iisus.

Slujba de Inviere, la manastiri

Pune video pe site-ul tau:

15 APRILIE 2012  •  09:18

Sarbatoarea Invierii Domnului a fost resimtita cel mai bine de credinciosii care au participat la slujba, la manastiri. Cea de la Negru Voda, din Campulung Muscel, locul pe care Negru Voda, Basarab Intai, Matei Basarab si Constantin Brancoveanu l-au numit "acasa", a fost, azi-noapte, o oaza de liniste pentru credinciosi.

Lumina Sfanta de la Biserica Sfantului Mormant nu a ajuns la toti romanii!

Pune video pe site-ul tau:

15 APRILIE 2012  •  09:15

Nu toti romanii au apucat sa duca acasa lumina venita direct de la Biserica Sfantului Mormant, din Ierusalim. Pentru prima data de Paste de cand se respecta aceasta traditie, aeronava speciala a Patriarhiei a aterizat in Romania cu doua ore intarziere. Drept urmare, unii oameni au primit mai tarziu lumina de la Mormantul Sfant, iar altii nu au primit-o deloc.

Milioane de romani s-au adunat la slujba de Inviere

Pune video pe site-ul tau:

15 APRILIE 2012  •  09:13

A fost Noaptea Sfanta, Noaptea Invierii lui Iisus Hristos, cea mai mare sarbatoare a crestinatatii. Milioane de romani ortodocsi si greco catolici s-au adunat la toate manastirile, bisericile, bisericutele din tara, in ciuda vremii mohorate de afara, ca sa primeasca lumina sfanta de la Ierusalim. In biserica ridicata in locul in care Fiul lui Dumnezeu a fost rastignit, miracolul s-a produs din nou, iar lumina sfanta a venit din cer.