Constanţa a încremenit. Troienele măsoară peste un metru în multe zone ale oraşului, maşinile abia se mai zăresc de sub nămeţi, iar utilajele fac faţă cu greu. Gerul a ţinut oamenii în casă, iar oraşul e aproape pustiu.

Articolul continua dupa recomandari

Constanţa a încremenit astăzi după viscolul puternic de azi-noapte. Azi nu mai bate vântul şi mişcare în oraş vezi rar, singura agitată este marea. 

Tot de pe mare a venit şi furtuna de zăpadă, care a lăsat în urmă troiene de aproape un metru înălţime. Doar oglinzile retrovizoare sau antenele maşinilor se zăresc din mormanele de zăpadă.

Şi străzile şi bulevardele din oraş au fost aproape pustii. Iar constănţenii care au plecat la serviciu cu maşinile s-au chinuit să le ţină sub control. Toate utilajele din oraş acţionează în permanenţă pentru îndepărtarea zăpezii de pe străzi. 

Constanţa este sub cod galben de ninsori până la ora 23. Dar oamenii nu scapă de ger. Iar autorităţile locale le recomandă să folosească, pe cât posibil, transportul în comun. 


Ești martorul unui eveniment deosebit, ieșit din comun sau amuzant?

- Instalează aplicația Observator (App Store / Google Play), filmează sau fotografiază și trimite către echipa editorială a unuia dintre cele mai bune programe de știri din România.

- Intră pe pagina de Facebook a Observator și lasă-ne un mesaj însoțit de datele tale de contact.