Un caz şocant a fost dezvăluit de un post de televiziune din Italia. Potrivit jurnaliştilor, o infirmieră doar s-a prefăcut că vaccinează 550 de copii pe care îi avea în grijă, colegii ei fiind cei care au descoperit înşelăciunea.

Articolul continua dupa recomandari

Colegii ei au intrat la bănuieli şi au făcut mai multe teste care au arătat că anticorpii din ser nu existau în corpul celor mici. Femeia a fost suspendată din funcţie, iar cazul este anchetat acum de autorităţi.

”Suntem surprinşi, la fel cum sunt şi părinţii copiilor. Le cer scuze lor şi familiilor. Mulţumită a doi asistenţi care au observat că acei copii nu plângeau, am reuşit să punem totul cap la cap şi să o dăm în vileag pe infimiera care a acţionat împotriva deontologiei și împotriva oricărui lucru logic. (...) Oricum, ancheta noastră administrativă va duce, cred eu, la concedierea doamnei”, a spus Francesco Benazzi, directorul spitalului.


Ești martorul unui eveniment deosebit, ieșit din comun sau amuzant?

- Instalează aplicația Observator (App Store / Google Play), filmează sau fotografiază și trimite către echipa editorială a unuia dintre cele mai bune programe de știri din România.

- Intră pe pagina de Facebook a Observator și lasă-ne un mesaj însoțit de datele tale de contact.