O tânără în vârstă de 20 de ani, din Iaşi, a fost adusă, în cursul nopţii de joi spre vineri, în stare gravă la Spitalul de Obstetrică şi Ginecologie Maternitatea Elena Doamna, după ce a născut în toaletă, fătul fiind declarat decedat de medicii de la Ambulanţă.

Articolul continua dupa recomandari

Potrivit unor surse judiciare, o femeie a sunat la 112 pentru a solicita intervenţia unui echipaj medical pentru fiica sa care a născut acasă şi a scăpat copilul în toaletă. Echipajul ambulanţei a încercat să resusciteze nou născutul, însă fără rezultat, fiind constatat decesul.

Tânăra a fost adusă la Spitalul de Obstetrică şi Ginecologie Maternitatea Elena Doamna din cauza unei hemoragii puternice. Ea a spus personalului medical că a ascuns sarcina de frica părinţilor. Personalul medical a sesizat poliţiştii, tânăra fiind suspectată că şi-a ucis nou-născutul.

O echipă de criminalişti s-a deplasat la faţa locului pentru a demara o anchetă. Cadavrul nou-născutului a fost dus la Institutul de Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei şi stabilirea cauzei decesului, au mai afirmat sursele judiciare.

Sursa: Agerpres


Ești martorul unui eveniment deosebit, ieșit din comun sau amuzant?

- Instalează aplicația Observator (App Store / Google Play), filmează sau fotografiază și trimite către echipa editorială a unuia dintre cele mai bune programe de știri din România.

- Intră pe pagina de Facebook a Observator și lasă-ne un mesaj însoțit de datele tale de contact.