Acest site foloseste cookie-uriCarne de porc, fara colesterol

Pune video pe site-ul tau:

19 NOIEMBRIE 2011  •  19:29

Sarmale, toba sau carnati de casa. Toate pot fi mancate, pe saturate, la masa de Craciun. Fara sa ne mai facem griji pentru colesterol. Tot mai multi fermieri romani aleg sa creasca in propriile curti porci vietnamezi. Sunt mai scumpi fata cei autohtoni, dar mai sanatosi.

UPDATE / Mandat de arestare pentru 29 de zile pentru seful ARR

Pune video pe site-ul tau:

19 NOIEMBRIE 2011  •  19:26

Acuzatii de coruptie la Autoritatea Rutiera Romana. Seful Agentiei teritoriale din Satu Mare a fost prins in flagrant in timp ce primea mita. Nicolae Jurj a fost arestat pentru 29 de zile de magistratii Tribunalului Satu Mare.

Profesorul arestat de judecatori, aparat de elevi pe internet

Pune video pe site-ul tau:

19 NOIEMBRIE 2011  •  19:25

Pe internet a inceput revolutia! Profesorul de la Jean Monnet arestat ieri de judecatori si-a gasit cei mai buni aparatori in elevii sai. Acestia cer eliberarea dascalului si ii indeamna pe elevii care au participat la excursia din Predeal sa spuna adevarul! Adevar care n-a fost lamurit inca.

Curse aeriene anulate de ceata

Pune video pe site-ul tau:

19 NOIEMBRIE 2011  •  19:24

Ceata a dat peste cap traficul aerian in Transilvania. Zeci de curse ce aveau destinatia pe aeroportul din Cluj sau Mures au fost anulate sau reprogramate. Altele au fost redirectionate spre Timisoara. Nici pe sosele nu a fost mai bine. Iar vremea nu se anunta mai prietenoasa.

A ucis pentru 170 de lei

Pune video pe site-ul tau:

19 NOIEMBRIE 2011  •  19:22

Pentru nici 200 de lei, un tanar a ucis in bataie o batrina din Bucuresti. O vazuse pe strazi, la cersit, si era convins ca tine multi bani in casa. S-a inselat. Si, prins la citeva zile dupa oribila fapta, a recunoscut totul. Ba mai mult, le-a spus politistilor ca nu fura pentru prima data din casa femeii.

Seful MAPN a zburat cu elicopterul statului in interes de partid

Pune video pe site-ul tau:

19 NOIEMBRIE 2011  •  19:21

Cine imparte, parte-si face! Ministrul Apararii, Gabriel Oprea a zburat cu elicopterul statului nu in interes de serviciu ci de partid. Desi se jura ca a participat la actiuni organizate de minister, seful MAPN a ajuns de fapt la Conferinta Regionala a partidului pe care-l pastoreste, UNPR.