Acest site foloseste cookie-uri


Autostrada Bucuresti-Ploiesti, deschisa circulatiei‎

Pune video pe site-ul tau:

19 IULIE 2012  •  19:21

Drumul spre mare si spre munte este mai scurt. Se circula pe autostrada Bucuresti-Ploiesti si, in sfarsit, pe toata Autostrada Soarelui. Ce-i drept, cu restrictii de viteza si pe un singur sens de mers. Chiar si asa, soferii au fost bucurosi sa incerce noile tronsoane. Iar noi, sa facem proba. paharului.

O femeie a fost omorata in centrul Brasovului de o bucata de tencuiala

Pune video pe site-ul tau:

19 IULIE 2012  •  19:15

O femeie a fost omorata in urma cu putin timp in centrul Brasovului de o bucata de tencuiala desprinsa de pe o casa. Era o cladire veche aflata in renovare.

Barbatul care si-a omorat iubita insarcinata in luna a noua nu are nicio urma de regret

Pune video pe site-ul tau:

19 IULIE 2012  •  19:05

Barbatul care si-a omorat iubita insarcinata in luna a noua ii ingrozeste si pe anchetatori. Omul le-a povestit in detaliu cum a macelarit-o pe cea care urma sa-i aduca pe lume cel de-al doilea copil. Le-a spus cum a lovit-o cu sange rece sub privirile ingrozite ale fiului lor, in timp ce ii spunea sa ia aminte si sa fie "tare".

Andreea Marta, sora ei si un sofer de taxi, arestati preventiv in cazul prostituatelor de lux

Pune video pe site-ul tau:

19 IULIE 2012  •  19:02

Sapte oameni de afaceri, patru studente sarace vandute ca escorte si o matroana cu relatii inalte. Sunt elementele cheie ale celui mai mare scandal de prostitutie din Romania. Andreea Marta, femeia care livra virgine sau prostituate cu experienta afaceristilor bogati, a fost arestata preventiv. Pe lista sa de clienti sunt vehiculate nume grele, precum Elan Schwartzenberg, Vasile Turcu si alti oameni influenti din grupul de la Monaco.

Radio Zu: Cumparaturi in viteza

Pune video pe site-ul tau:

19 IULIE 2012  •  16:55

Radio Zu te provoaca la o sesiune de shopping in viteza, animata si comentata de Buzdu si Morar.8 tineri s-au inscris in aceasta saptamana la proba de toale viteza.Au avut la dispozitie 5 minute pentru a-si alege haine in valoare de 5000 de lei. Castigatorul a fost un tanar de 18 ani din Capitala.

S-a nascut un pui de zimbru la Hateg!

Pune video pe site-ul tau:

19 IULIE 2012  •  16:32

Un pui de zimbru este acum atractia Rezervatiei de la Hateg unde vin zilnic sute de turisti. Si asta pentru ca este un eveniment ca un zimbru sa se nasca in captivitate, lucru care se poate intampla doar o data la trei ani.