Un autobuz în care se aflau 17 persoane şi care făcea curse între localităţi din judeţul Bihor a luat foc, vineri, în zona localităţii Diosig, în urma incendiului niciunul dintre pasageri nefiind rănit, însă autobuzul a ars în întregime, informează News.ro

Articolul continua dupa recomandari

Potrivit inspectoratului pentru Situaţii de urgenţă Bihor, incendiul a izbucnit în timp ce autobuzul făcea o cursă de călători între localităţile Săcueni şi Diosig, iar focul a izbucnit în compartimentul motorului chiar în timpul mersului.

Şoferul a fost cel care a observat că din motor iese fum, a tras autobuzul pe dreapta şi a evacuat toţi pasagerii, astfel încât nicio persoană nu a fost rănită.

La faţa locului au fost mobilizaţi 14 pompieri cu autospeciale de stingere a incendiului, însă, deşi au stins focul în 15 minute, autobuzul a fost avariat în întregime din cauza repeziciunii cu care s-au extins flăcările.

Sursă: News.ro


Ești martorul unui eveniment deosebit, ieșit din comun sau amuzant?

- Instalează aplicația Observator (App Store / Google Play), filmează sau fotografiază și trimite către echipa editorială a unuia dintre cele mai bune programe de știri din România.

- Intră pe pagina de Facebook a Observator și lasă-ne un mesaj însoțit de datele tale de contact.