Circulaţia pe DN1E Râşnov-Poiana Braşov este oprită miercuri, începând cu ora 11,00, după ce doi brazi doborâţi de vânt au blocat partea carosabilă.

Articolul continua dupa recomandari

Potrivit purtătorului cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie (IPJ) Braşov, subcomisar de poliţie Marin Ionuţ, se lucrează la degajarea drumului, urmând ca circulaţia să fie reluată după ridicarea de pe carosabil a celui de-al doilea brad, de dimensiuni mai mari.

'Circulaţia este oprită temporar până la degajarea drumului. Unul dintre brazi a fost îndepărtat, dar la cel de-al doilea, de dimensiuni mai mari, încă se lucrează. Estimăm ca, în decurs de o oră, circulaţia să fie reluată pe acest drum. Poliţiştii rutieri îi sfătuiesc pe conducătorii auto să folosească rute ocolitoare pentru a ajunge în staţiune, până la degajarea DN1E. Oricum, în timpul săptămânii valorile de trafic pe acest drum sunt mai scăzute decât în weekend', a declarat Marin Ionuţ.

Sursa: Agerpres


Ești martorul unui eveniment deosebit, ieșit din comun sau amuzant?

- Instalează aplicația Observator (App Store / Google Play), filmează sau fotografiază și trimite către echipa editorială a unuia dintre cele mai bune programe de știri din România.

- Intră pe pagina de Facebook a Observator și lasă-ne un mesaj însoțit de datele tale de contact.