Acest site foloseste cookie-uri


Ancheta la Spitalul "Luis Turcanu" din Timisoara

Pune video pe site-ul tau:

16 SEPTEMBRIE 2010  •  13:10

Acuzatii socante si deocamdata niciun vinovat. Infirmiera de la Spitalul "Luis Turcanu" din Timisoara, acuzata ca i-a lipit suzeta unui bebelus cu leocoplast, pentru ca plangea prea tare, sustine in continuare ca este nevinovata. Asta desi mama i-a facut poze copilului cu leocoplast pe gura. La aceasta ora, o comisie de disciplina si etica dezbate cazul.

Politisti camatari

Pune video pe site-ul tau:

16 SEPTEMBRIE 2010  •  13:10

Unii politisti nu mai impart legea, ci teroarea. Dupa descinderi in serie, azi-dimineata, doi politisti de la trupele speciale din Slatina, dar si un jardarm au fost saltati de acasa si dusi la audieri, alaturi de alte 11 persoane. Sunt acuzati de camatarie si santaj.

Atac la politia de frontiera

Pune video pe site-ul tau:

16 SEPTEMBRIE 2010  •  13:09

Focuri de arma la sediul politiei de frontiera Moldova Noua. Un barbat inarmat pana-n dinti a patruns in curtea institutiei si a inceput sa ameninte. Politistii s-au vazut nevoiti sa traga sase focuri de arma ca sa reuseasca sa-l imobilizeze pe barbat.

Remedii pentru reumatism

Pune video pe site-ul tau:

16 SEPTEMBRIE 2010  •  07:32

Daca soarele verii le da batai de cap cardiacilor, toamna vine cu dureri pentru cei care sufera de reumatism. Cam jumatate dintre romini, potrivit statisticilor. Cum pot trece mai usor peste anotimpul ploios, si ce remedii naturiste exista, aflam chiar acum, de la medici. Urmeaza rubrica de sanatate.

Pensionari inselati de escroci

Pune video pe site-ul tau:

16 SEPTEMBRIE 2010  •  07:28

Aveti grija de cine vi se face mila! Doi pensionari din Medias au pierdut aproape 5 mii de lei pentru ca au vrut sa ajute doi necunoscuti. Strainii le-au lasat batranilor, chipurile, zece mii de euro in schimbul leilor, pana a doua zi. Totul parea in regula pana cand batranii au deschis borseta in care trebuiau sa se afle banii! Mare le-a fost mirarea cand in loc de valuta au gasit.un sapun!

A murit de frica

Pune video pe site-ul tau:

16 SEPTEMBRIE 2010  •  07:23

Un batran de 70 de ani, din Pitesti, a facut infarct cand si-a vazut casa plina de fum. Omul a uitat o cratita pe aragazul aprins si l-a lasat inima cind a vazut-o in flacari. Vecinii l-au gasit in casa inainte sa arda, dat tot a fost prea tirziu - barbatul murise din cauza sperieturii