Acest site foloseste cookie-uri


Afaceri cu bilete la Steaua Bucuresti - Chelsea Londra

Pune video pe site-ul tau:

26 FEBRUARIE 2013  •  19:37

Patru sute de lei un bilet care valoreaza doar 60 de lei. Asa arata piata neagra a vanzarilor biletelor pentru meciul de fotbal Steaua Bucuresti - Chelsea Londra. Si cum biletele nu au ajuns inca la ei, speculantii s-au mutat pe site-urile de anunturi. Sumele cerute sunt, in unele cazuri, astronomice, insa, vanzatorii de ocazie au clientela.

Prostituatele se recomanda, mai nou, drept maseuze pe Internet

Pune video pe site-ul tau:

26 FEBRUARIE 2013  •  19:32

Cea mai veche meserie din lume e mai nou. masajul. Prostituatele se recomanda drept maseuze pe Internet. Unele au si atestat. Pentru ca politistii sa nu le deranjeze. Dar, fata in fata cu clientii generosi, ofera cu totul alte servicii. O dovedesc reporterii Observator, intr-un reportaj filmat cu o camera ascunsa.

UPDATE / O educatoare din Timisoara le-a lipit copiilor gura cu scotch ca sa nu mai vorbeasca

Pune video pe site-ul tau:

26 FEBRUARIE 2013  •  19:31

Satula de galagie, o educatoare le-a inchis gura copiilor. cu scotch. S-a intamplat intr-o gradinita din Timisoara, orasul unde acum doi ani, bebelusii erau potoliti in spital in acelasi mod. Parintii au luat foc cand cei mici le-au povestit de ce le e frica sa se mai intoarca la orele educatoarei. Iar inspectoratul a rezolvat repede problema. dascalul ramane la catedra. lar copiilor, le pune la dispozitie un psiholog.

Sportiv ucis de alcool si de o boala nestiuta

Pune video pe site-ul tau:

26 FEBRUARIE 2013  •  19:30

Il astepta o cariera sportiva de invidiat. Dar s-a stins la 18 ani, dupa o noapte de petrecere. Mihai, inotatorul de aur al Brailei, a murit in urma unui infarct, cauzat de o problema medicala nebanuita. Desi era declarat de medici sanatos tun, inima lui a cedat din cauza efortului, a emotiei si a alcoolului. Parintii lui nu inteleg cum la testele medicale periodice, prin care trebuie sa treaca orice sportiv, nimeni nu si-a dat seama ca are probleme.

Leii vanduti ilegal, in atentia Garzii de Mediu

Pune video pe site-ul tau:

26 FEBRUARIE 2013  •  19:27

Autoritatile reactioneaza in cazul leilor vanduti ilegal - caz prezentat in exclusivitate de Observator. Garda de mediu va verifica maine gradina zoologica privata detinuta de controversatul om de afaceri Dorin Soimaru. Inspectorii au ramas uimiti de imaginile filmate cu o camera ascunsa de reporterii Observator. In schimb, mama lui Soimaru este mandra de afacerea baiatului.

O femeie a incercat sa treaca granita cu 6 sute de mii de dolari ascunsi intr-o geanta

Pune video pe site-ul tau:

26 FEBRUARIE 2013  •  19:26

O femeie a incercat sa treaca granita cu o geanta de bani! Peste 6 sute de mii de dolari avea ascunsi intr-o geanta. Cam cat sa cumpere zece apartamente in Bucuresti. Au oprit-o vamesii, in trenul spre Budapesta. Prinsa cu averea-n sac, romanca a spus ca facea o favoare unui chinez. Daca ar fi reusit sa ajunga cu banii in Ungaria, s-ar fi ales cu 150 de dolari.