Acest site foloseste cookie-uri


Adrian Minune a facut accident cu Ferrari-ul!

19 IUNIE 2013  •  19:03

Daca iti place stirea, share pe:

Copilul Minune al muzicii romanesti a dat iar lovitura. Nu cu un nou hit ci, din pacate pentru el, cu un accident. “Am trecut pe verde, a trecut si doamna pe verde, ne-am lovit. Accident cum i se poate intampla si tie si lui si lui”, a spus Adrian Minune.

A trecut pe verde in mare viteza, la volanul Ferrari-ului sau de 200.000 de euro, de pe Calea Dorobantilor, din Capitala. A facut stanga, dar n-a apucat sa vada ca o alta masina intrase deja in intersectie. N-a dat prioritate si s-au ciocnit frontal.

“Am auzit zgomotul si am vazut un nor de praf si s-a ridicat si un stol de porumbei. Ma duc, vad in mijlocul intersectiei si cand ma intorc, il vad si pe Adi Minune pe bordura. Si-am zis ca nu pot sa cred asa ceva. Mi-a picat fata”, a povestit un martor.

Nici Adi Minune, nici doamna nu au ajuns la spital. “Nu e ranit nimeni si nici altul nu a fost la volan. Eu am condus, uite, se vede”, a mai spus manelistul care a ramas sa dea explicatii pentru accident.

N-a baut alcool. Si totusi, politistii l-au amendat cu 900 de lei si i-au suspendat permisul pentru 60 de zile. Dar nu asta il doare cel mai tare. Ferrari-ul sau este distrus. Adrian Minune incearca totusi sa para vesel. “De ce sa ma doara sufletul? M-a durut sufletul cand a murit tata, cand am pierdut pe cineva din familie. O masina? Mergem cu o alta masina”, a mentionat acesta.

Cel putin pana cand bolidul va fi reparat. Nu degeaba plateste mii de euro pe an pentru asigurare.

Dar, din tot necazul, Adrian Minune s-a ales si cu ceva bun. S-a imprietenit cu victima sa si a anuntat ca-i va canta la ziua de nastere. Contracost sau nu - ramane de vazut.


Comentarii

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

Promovat

Meteo

Vremea se va încălzi din ce în ce mai mult în perioada următoare

Horoscop

Horoscopul zilei, 28 septembrie 2016. Este exclus ca astăzi să aibă loc scene de gelozie