Acest site foloseste cookie-uri


Adolescenta de 14 ani, violata de 7 tineri

Pune video pe site-ul tau:

6 IANUARIE 2013  •  19:05

Viata unei adolescente din Giurgiu s-a transformat in cosmar. Fata a fost luata cu forta de pe strada, sechestrata, legata si batjocorita de sapte tineri. Unul dintre agresori chiar a filmat supliciul prin care au trecut-o pe copila, pentru ca mai apoi sa-l posteze pe Internet.

Coada la apa sfintita

Pune video pe site-ul tau:

6 IANUARIE 2013  •  13:05

Ca in fiecare an, de Boboteaza, curtea Patriarhiei e neincapatoare pentru credinciosii care vin sa ia apa sfintita. Oamenii cred ca apa ii fereste de rele si le apara gospodariile. La Bucuresti, prefericitul Daniel a sfintit cele douazeci si patru de butoaie cu apa, la Patriarhie.

Scandal intr-o discoteca din judetul Timis! Cativa tineri sustin ca au fost batuti de fiul sefului politiei

Pune video pe site-ul tau:

6 IANUARIE 2013  •  13:04

Scandal intr-o discoteca din Sanicloau Mare. Un tanar sustine ca a fost calcat in picioare de fiul sefului politiei si de prietenii lui. Si asta nu e tot. Acelasi tanar spune ca Eugen Costoia, seful Politiei din oras l-ar fi agresat si mai apoi a musamalizat incidentul.

Jaf ca-n filme in Capitala

Pune video pe site-ul tau:

6 IANUARIE 2013  •  13:03

Talharie ca in filme in Capitala. Un barbat de originea daneza a fost jefuit de doi barbati mascati care pretindeau ca sunt de la politie. Acestia erau imbracati in combinezoane negre si sub pretextul unei perchezitii i-au luat barbatului un inel si un ceas in valoare de 40 de mii de euro.

Traditie de Boboteaza: botezul cailor

Pune video pe site-ul tau:

6 IANUARIE 2013  •  08:59

Apa sfintita de Boboteaza fereste casa omului de rele, dar e buna si pentru cai. Proprietarii animalelor de rasa din Constanta le-au inhamat cu cele mai noi curele, inainte sa le duca la preot. Ei sunt convinsi ca fiecare pur-sange botezat o sa fie tot anul sanatos si puternic.

Distractie pe rit vechi

Pune video pe site-ul tau:

6 IANUARIE 2013  •  08:58

Craciunul pe stil vechi nu umple doar hotelurile si partiile, ci si cluburile. Deloc obositi dupa o zi intreaga de schi, sute de moldoveni, ucrainieni si rusi au petrecut intr-un local din Bran. S-au distrat, au baut si au dansat cat i-au tinut picioarele. Si au fost destul de rezistenti.