Acest site foloseste cookie-uri


Accidente teribil in Gorj: doi morti si trafic blocat pe DN 7

Pune video pe site-ul tau:

9 IANUARIE 2012  •  06:58

Au curs rauri de sange si lacrimi azi noapte pe o sosea din Gorj, chiar in fata unei biserici. Un barbat si sotia acestuia si-au pierdut viata dupa ce masina lor a ajuns pe contrasens. Copilul lor de numai trei ani a supravietuit, dar acum este orfan. Alaturi de el au ajuns la spital inca patru tineri, care erau in alt autoturism.

Surprizele Gazetei Sporturilor

Pune video pe site-ul tau:

8 IANUARIE 2012  •  21:53

N-aduce anul, ce le-aduce Gazeta Sporturilor celor mici. De miine, ziarul apare cu celebra serie de desene animate T-Rex Express! 6 DVD-uri cu episoade noi-noute, nedifuzate pe TV! Toti copiii vor invata lucruri noi despre lumea dinozaurilor impreuna cu Amicu, un pui de Tyrannosaurus Rex. Primul DVD al seriei va fi maine la toate chioscurile de ziare, impreuna cu Gazeta Sporturilor si cu inca o surpriza pentru cei mici.

Taberele de ski si snowboard sunt tot mai populare printre copii

Pune video pe site-ul tau:

8 IANUARIE 2012  •  21:44

Taberele de ski si snowboard sunt tot mai populare printre copii in ultima vreme. Si cum sa nu le placa, daca sunt toata ziua pe partie. Timp de o saptamna au ocazia sa invete tot felul de lucruri noi si se distreaza de minune. Dar preturile sunt si ele pe masura. Aventura copiiilor ii costa pe parinti in jur de 1500 de lei.

Concurs de bunatati langa Arad

Pune video pe site-ul tau:

8 IANUARIE 2012  •  21:41

Macelari iscusiti, romani si unguri, s-au intrecut azi, linga Arad, in prepararea pomenii porcului. Lupta a fost grea. Iar verdictul sutelor de degustatori care inca nu s-au plictisit de bunatatile grele de sarbatori: delicios!

Bucovina, cea mai cautata zona turistica de Craciun si Revelion

Pune video pe site-ul tau:

8 IANUARIE 2012  •  21:36

A fost un sezon profitabil. Asta pot spune toti cei din zona turismului. Bucovina a fost cea mai cautata zona turistica de Craciun si Revelion, cu pensiuni, restaurante si hoteluri pline pana la refuz. Nici bine nu s-a terminat de facut curatenie, ca au si inceput pregatirile pentru Dragobete, Valentine's Day si bineinteles, Paste. Pe care-l sarbatorim la mijlocul lui aprilie, in acest an.

Slalom printre mici si fasole

Pune video pe site-ul tau:

8 IANUARIE 2012  •  21:34

Si asta au facut turistii sositi la munte pentru a se bucura de prima zapada seriaosa din acest sezon. Bazele partiilor arata ca niste fast-food-uri. Zeci de bunatati sunt gatite chiar sub nasul turistilor fericiti ca nu trebuie sa lase schiurile din picioare pentru a-si reincarca bateriile.