Un tânăr de 27 de ani, din Braşov, a provocat un accident spectaculos la intrarea în municipiul Buzău.

Articolul continua dupa recomandari

Tânărul, pilot la Şcoala de aplicaţie de la Boboc, s-a urcat băut la volan alături de un coleg de serviciu, aflat şi el tot în stare de ebrietate. Şoferul a condus prin oras deşi avea permisul SUSPENDAT de câteva zile tot pentru băutură, scrie presa locală.

Incidentul s-a produs în momentul în care şoferul a văzut o maşină de poliţie locală care supraveghea traficul. Tânărul a accelerat în sensul giratoriu, pierzând controlul volanului după care lovit violent un semn de circulaţie.

Imediat după producerea accidentului , şoferul s-a dat jos din maşină şi a luat-o la fugă printr-o parcare cu gândul să scape de oamenii legii. Colegul său a rămas în maşină fiind prea ameţit ca să mai fugă.

După o urmărire de câteva minute, poliţiştii locali au reuşit să-l prindă pe şoferul teribilist însă acesta n-a vrut nici în ruptul capului să recunoască faptul că a fost la volan.

Protagonistul acestei întâmplări neobişnuite este un client mai vechi de-al poliţiei. Cunoscuţii au declarat că teribilistul tocmai fusese oprit şi de la zbor din cauza comportamentului, după ce a rămas fără permis pentru băutură.

Alin Agape este cunoscut în Buzău ca un copil de bani gata, cu mama judecătoare şi tatăl general de armată.


Ești martorul unui eveniment deosebit, ieșit din comun sau amuzant?

- Instalează aplicația Observator (App Store / Google Play), filmează sau fotografiază și trimite către echipa editorială a unuia dintre cele mai bune programe de știri din România.

- Intră pe pagina de Facebook a Observator și lasă-ne un mesaj însoțit de datele tale de contact.