Accident rutier înfiorător pe autostrada A1, pe direcţia Arad-Pecica, la kilometrul 551, în care au fost implicate trei autoturisme şi un TIR.

Articolul continua dupa recomandari

GALERIE FOTO cu accidentul EXTREM DE GRAV, de pe A1, la KM 551. Un TIR şi trei maşini implicate, s-a intervenit cu descarcerare, mai multe ambulanţe şi elicopter SMURD

Din primele informații, patru persoane sunt rănite. La fata locului au fost mobilizate echipaje de pompieri salvatori. Se intervine cu o descarcerare, o autospeciala de stingere, 2 ambulante Smurd și 2 ambulante SAJ. A fost solicitat și un elicopter.

Mai multe masini si un TIR au fost implicate intr-un carambol, produs in jurul pranzului pe autostrada Arad Nadlac. Initial, soferul unui autotren pierde controlul volanului, rupe parapetii ce despart sensurile de mers si se rastoarna in santul de pe cealalta banda de circulatie.

In timp ce la fata locului se faceau cercetari si se incerca ridicarea Tirului de pe carosabil,un sofer intra cu viteza intr-o alta masina, care incetinise la vederea accidentului, apoi striveste pur si simplu un angajat de la drumuri, ce incerca sa dirijeze circulatia.

Alt autoturism intra si el in coliziune, nereusind sa mai reusit sa evite impactul. Patru oameni au fost grav raniti iar soferul care a produs carambolul s-a razbunat pe cameramanii aflati la fata locului, agresandu-i.

Potrivit ultimelor informaţii, angajatul de la drumuri a decedat la spital.