Acest site foloseste cookie-uriAccident cu scandal! Un copil a fost lovit de o masina

Pune video pe site-ul tau:

24 SEPTEMBRIE 2012  •  19:26

A fost scandal in mijlocul strazii la Ovidiu, langa Constanta. Politia a fost chemata la un accident in care un copil a fost lovit. Dar agentii au fost la un pas de o bataie crunta. Victimele baiatului s-au napustit asupra lor.

Panica in satele din nordul judetului Dambovita! Ursii au atacat din nou

Pune video pe site-ul tau:

24 SEPTEMBRIE 2012  •  19:25

Este panica in satele din nordul judetului Dambovita. Ursii au atacat din nou in aceasta dimineata. Fara sa se teama de nimic, fiarele au intrat in curti si in grajduri, si au luat animale pe care le-au sfasiat sub ochii oamenilor. Cum nu au voie sa impuste ursii, iar cainii nu mai fac fata atacurilor, localnicii se tem pentru vietile lor.

Atacatorii baranului din Medias au fost identificati de politisti

Pune video pe site-ul tau:

24 SEPTEMBRIE 2012  •  19:23

Au batut un batran pe strada, apoi au fost batuti acasa! Tatal copiilor cersetori din Medias le-a raspuns cu aceeasi moneda micilor agresori. Nu recunoaste, insa, ca isi pune copiii sa cerseasca. Mai ales ca risca sa-i piarda. Reprezentantii Protectiei Copilului i-au luat deja familia in vizor.

Ancheta pentru copilul omorat de forceps

Pune video pe site-ul tau:

24 SEPTEMBRIE 2012  •  19:20

Dupa ce Observatorul a prezentat in exclusivitate povestea copilului omorat la nastere cu forcepsul, s-a sesizat politia. O comisie de ancheta a fost trimisa in spitalul din Rosiorii de Vede pentru a stabili cum a ajuns nou-nascutul sa aiba capul zdrobit. Iar cei de la Colegiul Medicilor incearca sa stabileasca daca medicul a gresit sau a fost pus in fata unei situatii fara solutie.

Situatie incredibila in Mures! O familie s-a trezit la usa cu fiul pe care l-a ingropat in urma cu o luna si jumatate

Pune video pe site-ul tau:

24 SEPTEMBRIE 2012  •  19:18

Scenariu de teatru absurd intr-o comuna din Mures. Un barbat pe care rudele si vecinii il stiau mort si ingropat de mai bine de o luna s-a intors acasa teafar si nevatamat. Dupa ce si-au revenit din soc, oamenii se intreaba pe cine au ingropat.

Emerich Jenei se recupereaza repede si bine dupa interventia pe cord deschis

Pune video pe site-ul tau:

24 SEPTEMBRIE 2012  •  19:16

Emerich Jenei se recupereaza repede si bine dupa interventia pe cord deschis, in care i-au fost facute trei by-pass-uri. Ba chiar a stat de vorba in aceasta dimineata cu unul dintre chirurgii care l-a operat.