Preşedintele Klaus Iohannis va adresa un mesaj Parlamentului pe 9 mai, cu ocazia împlinirii a 140 de ani de la proclamarea independenţei României şi cu ocazia Zilei Europei, a anunţat preşedintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, marţi, la finalul şedinţei Birourilor permanente reunite ale Parlamentului.

Articolul continua dupa recomandari

De asemenea, Tăriceanu a spus că pe 11 mai preşedintele Comisiei Europene, Jean Claude Juncker, va rosti în Parlament o alocuţiune intitulată 'Viitorul Europei', cu ocazia împlinirii a zece ani de la aderarea României la UE.

'Pe 26 aprilie, săptămâna viitoare, vom avea o şedinţă solemnă pentru a marca 100 de ani de la adoptarea a două legi extrem de importante de către Parlamentul României în refugiu la Iaşi (...): legea votului universal şi legea agrară şi am hotărât să facem o sesiune solemnă', a mai anunţat preşedintele Senatului. 


Ești martorul unui eveniment deosebit, ieșit din comun sau amuzant?

- Instalează aplicația Observator (App Store / Google Play), filmează sau fotografiază și trimite către echipa editorială a unuia dintre cele mai bune programe de știri din România.

- Intră pe pagina de Facebook a Observator și lasă-ne un mesaj însoțit de datele tale de contact.