Comisarul european pentru politică regională, Corina Creţu, a anunţat miercuri, la Bucureşti, că, potrivit informaţiilor sale, preşedintele Comisiei Europene, Jean Claude Juncker, ar putea veni în România până la jumătatea anului pentru a marca zece ani de la aderarea ţării noastre la Uniunea Europeană.

Articolul continua dupa recomandari

”Tocmai am primit informaţia că preşedintele Juncker intenţionează, în prima jumătate a acestui an, să efectueze o vizită în România pentru a sărbători cei zece ani de când România a aderat la Uniunea Europeană”, a declarat Corina Creţu în cadrul unei dezbateri pe teme europene cu studenţii de la Şcoala Naţională de Studii Politice şi Administrative.

Preşedintele Comisiei Europene, Jean Claude Juncker, a reiterat, în cursul vizitei din februarie a premierului Grindeanu la Bruxelles, intenţia de încheiere a Mecanismului de Cooperare şi Verificare în timpul mandatului său în condiţiile în care România îşi va îndeplini obiectivele de referinţă necesare.

 


Ești martorul unui eveniment deosebit, ieșit din comun sau amuzant?

- Instalează aplicația Observator (App Store / Google Play), filmează sau fotografiază și trimite către echipa editorială a unuia dintre cele mai bune programe de știri din România.

- Intră pe pagina de Facebook a Observator și lasă-ne un mesaj însoțit de datele tale de contact.