Ediţie incendiară aseară, la „iUmor"!. Trupa Comedy Zebra Show, trimisă în finală prin aplicația „iUmor"! Dintre toți concurenții celei de-a treia ediții a emisiunii "iUmor", a câştigat cele mai multe voturi din partea publicului și va merge în finală.

Articolul continua dupa recomandari

Cei șapte membri din Chișinău au fost nelipsiți din fiecare sezon, însă este prima dată când ei câștigă și votul telespectatorilor. Numărul lor de pe scena "iUmor" a fost "gustat" la maxim de publicul în hohote care i-a răsplătit cu minute în şir de aplauze. 

Prestaţia trupei i-a impresionat şi pe jurați, care s-au distrat copios la glumele acestora.

Însă  prezența lor a stârnit și controverse între aceștia. 
-Ori sunt bine dispus, ori voi chiar ați evoluat și este pentru prima dată când  mă uit cu plăcere 100% la voi.
-Eu mă declar cel mai mare fan al vostru și vă consider cea mai bună trupă din România. Sunt cel mai mare fan, trebuie să fiu și cel mai mare critic. Mai ales că știu că numărul ar putea fi perfect. De aceea eu vă dau <nu>.

Decizia a stârnit uimirea colegilor din juriu. Mihai Bendeac s-a și enervat că nimeni nu înțelege faptul că decizia lui este una pozitivă și înseamnă de fapt o încurajare. Până la urmă, publicul a votat Trupa Comedy Zebra Show şi au trimis-o direct în finală prin aplicația „iUmor". 

Cea de-a treia ediție „iUmor" difuzată aseară, la Antena 1, a fost una surprinzătoare prin varietatea numerelor și concurenților care au urcat pe scena "iUmor". A fost şi pe placul publicului, emisiunea fiind lider de audiență la nivelul publicului comercial din mediul urban. 


Ești martorul unui eveniment deosebit, ieșit din comun sau amuzant?

- Instalează aplicația Observator (App Store / Google Play), filmează sau fotografiază și trimite către echipa editorială a unuia dintre cele mai bune programe de știri din România.

- Intră pe pagina de Facebook a Observator și lasă-ne un mesaj însoțit de datele tale de contact.