O tânără de 26 de ani a apelat la chirurgul plastician pentru a semăna cu Prinţesa Giselle, îndrăgitul personaj Disney. Ea şi-a modificat nasul şi urechile, pentru a fi replica vie a personajului animat.

Articolul continua dupa recomandari

Pixee Fox a trecut deja printr-o sută de operaţii, doar pentru a-şi atinge visul de a fi replica vie a unui personaj de desene animate. Acum, a mai trecut printr-o nouă intervenţie.

Chirurgul plastician i-a remodelat nasul şi urechile, pentru a semăna şi mai mult cu personajul animat căreia Pixee Fox vrea să-i fure înfăţişarea: tânăra e obsedată de Prinţesa Giselle.

Până acum, tânăra a cheltuit cam 120 de mii de euro pentru intervenţiile care i-au schimbat dramatic trupul. Dar noua înfăţişare i-a adus şi celebritate, chiar la nivel planetar.

În urmă cu doar câţiva ani, suedeza Pixee era electrician. Acum e fotomodel, iar banii câştigaţi o ajută să-şi plătească uşor facturile la clinicile de chirurgie plastică. 


Ești martorul unui eveniment deosebit, ieșit din comun sau amuzant?

- Instalează aplicația Observator (App Store / Google Play), filmează sau fotografiază și trimite către echipa editorială a unuia dintre cele mai bune programe de știri din România.

- Intră pe pagina de Facebook a Observator și lasă-ne un mesaj însoțit de datele tale de contact.