Schimbarea este cuvântul care o caracterizează cel mai bine. Şi-a schimbat mai întâi destinul. Şi a devenit cântăreaţă, deşi visa să devină vânzătoare. Apoi, şi-a schimbat silueta: a slăbit 40 de kilograme, cu ajutorul unei operaţii. Astăzi, cântăreaţa Feli Donose îşi schimbă şi lookul. Şi se transformă într-o faimoasă prinţesă.

Articolul continua dupa recomandari

Aşa arată o Khaleesi modernă. În varianta românească, Mama Dragonilor are gadgeturi şi... e pusă pe şotii. Ea este Feli Donose şi nu se teme de provocări. Aşa că astăzi a intrat în pielea celebrei prinţese din Urzeala Tronurilor. 

La 30 de ani, Feli şi-a păstrat spiritul de copil. Faima nu a schimbat-o. Deşi are milioane de fani, nu uită de unde a plecat. 

Ulterior, şi-a dat seama că imaginea contează în lumea din care ea a ales să facă parte. A slăbit 40 de kilograme cu ajutorul operaţiei de micşorare a stomacului şi nu se fereşte să recunoască asta. 

Feli îşi compune singură piesele. Acum, se pregăteşte să lanseze primul album din carieră, inspirat din propria ei viaţă. 


Ești martorul unui eveniment deosebit, ieșit din comun sau amuzant?

- Instalează aplicația Observator (App Store / Google Play), filmează sau fotografiază și trimite către echipa editorială a unuia dintre cele mai bune programe de știri din România.

- Intră pe pagina de Facebook a Observator și lasă-ne un mesaj însoțit de datele tale de contact.