Un număr senzațional va fi prezentat de „Edward Omul Foarfecă” de România pe scena „iUmor” duminică, de la ora 20:30, în cea de a treia ediție a emisiunii.

Articolul continua dupa recomandari

Hairstylistul din Iași care vrea să-i dea pe spate pe Delia, Cheloo și Bendeac vine chiar cu propriul model, un manechin sub formă de maimuță, cu tot cu perucă. „Este o tunsoare foarte grea și vreau să vă spun că pot să execut și așa ceva”, își va explica el numărul. De la acest concurent, Bendeac va afla că barba lui este celebră în Iași, unde modelul este cel mai cerut în salonul respectiv, de către clienți. Acest concurent va da dovadă de un talent extraordinar și umor desăvârșit, care îl vor face mai ales pe Bendeac să se uite cu gura căscată la spectacolul din fața lui și la final să spună „Extraordinar!”. „Un număr de senzație!”, îl va completa Delia.

E adevărat că din discursurile de jurizare nu a lipsit nici expresia „miluiește-ne pe noi”, dar acesta este doar un mic amănunt despre spectacolul complex care va acapara duminică scena ”iUmor”, de la 20:30, la Antena 1.


Ești martorul unui eveniment deosebit, ieșit din comun sau amuzant?

- Instalează aplicația Observator (App Store / Google Play), filmează sau fotografiază și trimite către echipa editorială a unuia dintre cele mai bune programe de știri din România.

- Intră pe pagina de Facebook a Observator și lasă-ne un mesaj însoțit de datele tale de contact.