Joi, 16 martie, de la ora 20.30, la “Next Star”, jurații vor fi impresionați de simpaticele patrupede Jimmy și Roco, pe care Ioana (9 ani, din Brașov) le va aduce în fața lor, pentru o dresură de căței.

Articolul continua dupa recomandari

“Sper să se uite și Alessia (n.n. fiica lui CRBL), pentru că își dorește un cățel. Mie mi-ar plăcea să ne luăm un labrador”, spune CRBL. “Și eu îmi doresc un cățel!”, adaugă Alina Eremia. “Am și eu doi căței acasă!”, spune și Pepe. “Cei mici ai mei și Google (n.n. ciobănescul mioritic al prezentatorului) sunt cei mai buni prieteni”, mărturisește Dan Negru. Dar topit după Jimmy, drăgălașul basset pe care Ioana îl va aduce în platou, se va arăta Dorian Popa care nu se mai dezlipește de el: îl mângâie, își face un selfie cu el și, la un moment dat, începe chiar să-i cânte.

Cum vor aprecia jurații dresura realizată de Ioana, telespectatorii Antenei 1 vor vedea joi, 16 martie, de la ora 20.30, într-o nouă ediție a show-ului “Next Star”.


Ești martorul unui eveniment deosebit, ieșit din comun sau amuzant?

- Instalează aplicația Observator (App Store / Google Play), filmează sau fotografiază și trimite către echipa editorială a unuia dintre cele mai bune programe de știri din România.

- Intră pe pagina de Facebook a Observator și lasă-ne un mesaj însoțit de datele tale de contact.