În oraşul tuturor posibilităţilor, trotuarul s-a transformat în podium de modă. O prezentare inedită, direct în stradă, a încheiat Săptămâna Modei de la New York. Designerul Marc Jacobs şi-a scos creaţiile în trafic, iar top modelele au defilat printre maşini şi trecători.

Articolul continua dupa recomandari

Oraşul ca o scenă, e ideea îndrăzneaţă care l-a făcut pe Marc Jacobs să-şi prezinte noua colecţie direct în stradă. Trotuarul a ţinut loc de podium, în ultima zi a festivalului de modă de la New York.

Pe străzile din Manhattan, modelele au defilat în haine de inspiraţie urbană - rochii în culori metalice, combinate cu cizme înalte şi bijuterii supradimensionate. Stilul hip-hop este propunerea lui Marc Jacobs pentru noul sezon. Jachetele militare şi pălăriile suprarealiste sunt piesele de rezistenţă în viziunea celebrului creator. 

Prezentarea originală a atras sute de curioşi, care s-au oprit să admire modelele în acţiune. Invitaţii au stat în interiorul unei clădiri şi au admirat creaţiile... de la geam. Printre ei, Katy Perry.

În loc de muzică, artistul a lăsat sunetul natural al oraşului să acompanieze show-ul de modă. Claxoanele, motoarele, vocile trecătorilor şi zgomotul de şantier au creat o simfonie urbană greu de uitat.