De ziua lui, Adrian Mutu a fost lăsat mut de viitoarea soţie. Sandra i-a închis gura cu un sărut, imediat după 12 noaptea. Briliantul şi Sandra au sărbătorit cu muzică romantică, în Dubai, acolo unde au petrecut şi Revelionul.

Articolul continua dupa recomandari

Fosta Miss România a făcut din băiatul rău al fotbalului românesc cel mai romantic dintre pământeni, aşa că cei doi se vor căsători la starea civilă pe 14 februarie, de Ziua Îndrăgostiţilor. Mutu şi Sandra vor fi părinţii unui băiat, peste câteva luni. 

Un sărut la miezul nopţii. Acesta a fost cadoul pe care i l-a făcut viitoarea soţie lui Adrian Mutu, de ziua lui. Astăzi, fostul star al echipei naţionale de fotbal împlineşte 38 de ani şi petrece. La căldură, în Dubai, cu Sandra şi cei mai buni prieteni. De altfel, amicul din copilărie al Briliantului s-a înscris şi el la felicitări.

Mutu a fost emoţionat. Mai ales că viitoarea lui soţie i-a pregătit deja cadoul: un băieţel care se va naşte peste 3 luni. Mutu şi Sandra nu s-au căsătorit până acum din cauză că divorţul Briliantului de cea de-a doua soţie, Consuelo, a fost recunoscut abia luna trecută în România.

Fosta Miss România l-a transformat pe Mutu din băiat rău în cel mai romantic bărbat, aşa că la starea civilă vor ajunge chiar de Ziua Îndrăgostiţilor, când vor aniversa şi doi ani de iubire. Anul trecut, pe 14 februarie, Sandra şi-a tatuat pe mână numele lui.

Înainte de Crăciun, Mutu şi Sandra s-au mutat în casă nouă. Nu s-au decis încă dacă vor face botezul băiatului şi nunta în acelaşi timp.

Mutu este la a treia căsnicie. Iar viitoarea soţie, mai tânără ca el cu 15 ani, îi va dărui al patrulea copil, al doilea băieţel. Fotbalistul mai are un băiat cu Alexandra Dinu şi două fete cu Consuelo.


Ești martorul unui eveniment deosebit, ieșit din comun sau amuzant?

- Instalează aplicația Observator (App Store / Google Play), filmează sau fotografiază și trimite către echipa editorială a unuia dintre cele mai bune programe de știri din România.

- Intră pe pagina de Facebook a Observator și lasă-ne un mesaj însoțit de datele tale de contact.