"Mama il iubeste, mama lui ma iubeste pe mine, este perfect", a spus Catalina. Cu binecuvantare de la soacra din Puerto Rico si cu multa dragoste, tabloul este perfect. Catalina Ponor si Tommy Ramos traiesc o dragoste ca-n filme.

Articolul continua dupa recomandari

Iubitul Catalinei, gimnast specializat la inele se pregateste cu grija de proba inelului. Are de gand sa i-l ofere Catalinei. "In viitor, cand o sa terminam unele chestii, precum studiile, cu gimnastica, atunci ne vom concentra catre ale noastre", a declarat Tommy Ramos.

Povestea lor de iubire a inceput la Olimpiada de la Londra si a inflorit, in ultima vreme. Cand romanca nu merge in Puerto Rico, vine iubitul portorican la ea. "Am mai fost vazuti asa, pe ici, pe colo, si atata timp cat la el, in Puerto Rico, am iesit de atatea ori, este normal ca atunci cand vine pe aici si eu am un eveniment sa vina cu mine", a mai spus Ponor.

Si daca au fost zgarciti la vorba si la aparitii in vacantele din Romania, acum nu au mai tinut cont de nimic. Catalina a venit insotita de Tommy la un eveniment caritabil si au zambit tot timpul. Oricum relatia dintre campioana noastra si cel mai bun gimnast din America Centrala nu mai e un secret demult.

Ii despart cateva mii de kilometri. Iar timpul petrecut impreuna este foarte pretios. Pana acum, Catalina si-a modelat programul dupa cel al iubitului, care mai are inca multe concursuri.

Mai nou, si fosta campioana olimpica, mondiala si europeana are activitate. Acasa, la Constanta, e antrenor, la clubul Farul. Pana acum, a mai antrenat doar in Statele Unite.


Ești martorul unui eveniment deosebit, ieșit din comun sau amuzant?

- Instalează aplicația Observator (App Store / Google Play), filmează sau fotografiază și trimite către echipa editorială a unuia dintre cele mai bune programe de știri din România.

- Intră pe pagina de Facebook a Observator și lasă-ne un mesaj însoțit de datele tale de contact.