O nouă concurentă străină va străbate mări și țări pentru a aduce la ”iUmor”, în fața juraților Bendeac, Delia și Cheloo un număr total diferit față de cele cu care sunt obișnuiți telespectatorii români.

Articolul continua dupa recomandari

April O’Peel, din Vancouver, Canada va urca pe scena emisiunii, în cea de a treia ediție a emisiunii, care va fi difuzată duminică, de la ora 20:30, la Antena 1 îmbrăcată în… găină! Evoluția ei pe scenă va fi foarte surprinzătoare și o va lăsa pe Delia cu gura căscată. Jurata îi va spune la final: ”Iubesc atitudinea asta la nebunie. Și pe dvs vă iubesc”.

Bendeac se va prezenta ca fiind ”cel mai prost jurat din România”, pentru că sunt anumite momente când creierul lui intră în colaps. ”Acesta este unul dintre acele momente. Mi-a plăcut foarte mult autoironia din acest număr”. Cum va reacționa April în fața lui și ce îi va face juratului, telespectatorii vor vedea în cea de a treia ediție ”iUmor”, duminică, 19 martie, de la ora 20.30. Inclusiv care va fi atitudinea lui Cheloo în fața unui astfel de număr…


Ești martorul unui eveniment deosebit, ieșit din comun sau amuzant?

- Instalează aplicația Observator (App Store / Google Play), filmează sau fotografiază și trimite către echipa editorială a unuia dintre cele mai bune programe de știri din România.

- Intră pe pagina de Facebook a Observator și lasă-ne un mesaj însoțit de datele tale de contact.