Acest site foloseste cookie-uri


Andrei Margaritescu s-a casatorit cu "Regina cluburilor din Pitesti"

Pune video pe site-ul tau:

6 IUNIE 2011  •  07:54

Fotbalistul Andrei Margaritescu a uitat de cele 24 de ore petrecute in arest, de scandalul cu masini furate si de interlopi. S-a casatorit ieri la Pitesti cu aleasa inimii. La marele eveniment i-au fost alaturi sute de invitati: rude, prieteni si bineinteles, multi fotbalisti.

Goran Bregovic a cantat in Parcul Plumbuita

Pune video pe site-ul tau:

6 IUNIE 2011  •  07:52

Bucurestenii s-au miscat aseara pe ritmurile celebrului Goran Bregovic. Cu mic, cu mare, oamenii s-au adunat in Parcul Plumbuita din Capitala si au dansat pe ritmurile celei mai bune muzici balcanice ale momentului.

Familia regala britanica s-a reunit pe hipodrom

Pune video pe site-ul tau:

5 IUNIE 2011  •  19:52

Familia regala britanica, in varianta marita, s-a reunit ieri pe hipodrom pentru a sustine calul favorit al reginei Elisabeta a II-a, in cursa. Ca de obicei, noua. nepoata a reginei, a stralucit la bratul proaspatului sau sot.

Pregatiti pentru concertul Sting

Pune video pe site-ul tau:

5 IUNIE 2011  •  19:41

A mai ramas o zi pana cand il vom reasculta live pe Sting, la Bucuresti. De data aceasta e un concert cu totul special. In plus, artistul porneste cu turneul chiar de la Bucuresti.

UPDATE / Marian Dragulescu, din nou mire

Pune video pe site-ul tau:

5 IUNIE 2011  •  19:31

Marian Dragulescu a fost mire din nou. Gimnastul si logodnica sa si-au unit aseara destinele in fata lui Dumnezeu, intr-o biserica din Bucuresti. Apoi, a urmat petrecerea. Socrii mari n-au fost prezenti. Sunt inca suparati pe fiul lor, dupa ce acesta le-a vandut casa.

Farsa pentru Ionela Prodan

Pune video pe site-ul tau:

5 IUNIE 2011  •  16:43

Nu ratati, in aceasta seara, emisiunea Plasa de stele. Sinziana Buruiana ia plasa. Dar si Ionela Prodan. Cu ajutorul fiicei sale, Ana Maria Prodan, echipa lui Dan Negru a reusit sa-i organizeze o artistei o farsa perfecta. Ionela Prodan s-a trezit, peste noapte, cu o piata in fata casei. Ce s-a intimplat dupa si cum s-a terminat totul, aflati diseara, de la 20.20, la Antena 1.