Acest site foloseste cookie-uri


Chitaristul trupei AC-DC, Malcom Young, se retrage din trupă

Pune video pe site-ul tau:

21 APRILIE 2014  •  07:21

Lumea muzicii este zguduită de o veste cu totul neaşteptată! Malcom Young, chitaristul şi unul dintre fondatorii trupei AC DC, a anunţat că nu va mai urca pe scenă. El a motivat că a luat decizia din cauza unor probleme de sănătate.

 Malcom Young este o legendă vie în lumea muzicii, alături de colegii săi din la fel de legendara formaţie AC-DC. Anunţul retragerii sale a făcut repede înconjurul lumii.

Malcom are de mai mult timp probleme de sănătate, care în ultima perioadă s-au agravat. În comunicatul de presă, membri trupei nu au vrut să dea nici o informaţie legat de boala de care suferă colegul lor.

Imediat după anunţul retragerii au apărut şi zvonuri conform cărora trupa s-ar destrăma. AC-DC a le-a negat, însă, şi le-a transmis fanilor că trupa va merge înainte.

De altfel, nu este pentru prima dată când formaţia trece prin momente delicate. În 1980, AC-DC l-a pierdut pe solistul Bon Scott. Ca şi atunci, formaţia merge înainte iar în luna mai va intra din nou în studio pentru înregistrarea unui nou album.

Uma Thurman s-a despărţit de logodnicul ei

Pune video pe site-ul tau:

21 APRILIE 2014  •  07:20

Lucrurile nu stau bine pentru Uma Thurman. Ea s-a despărţit de logodnicul ei, Arki Busson, după o relaţie de şapte ani. De altfel, în cei şapte ani Uma şi Arki s-au despărţit şi s-au împăcat de mai multe ori.

  În 2011 s-au logodit şi tot atunci, Uma a adus-o pe lume pe fetiţa lor, Rosalind. Motivul despărţirii ar fi faptul că cei doi petrec prea puţin timp împreună, din cauza proiectelor la care lucrează.

Tom Cruise a făcut o nouă cucerire

Pune video pe site-ul tau:

21 APRILIE 2014  •  07:19

Cupidon îi joacă feste lui Tom Cruise, care ar fi făcut o nouă cucerire. Asta după ce în urmă cu câteva săptămâni se zvonea că actorul ar urma să se căsătorească cu Elisabeth Moss.

 Mai nou, Tom ar fi interesat de actriţa Laura Prepon, cunsocută după rolul din serialul "Orange is the New Black". Cei doi ar avea o relaţie de patru luni dar întrebat despre noua lui cucerire, actorul a negat orice legătură. Totuşi, paparazzi i-au suprprins pe cei doi la o cină romantică, în octombrie anul trecut, într-un restaurant de lux.

În Sâmbăta Mare, românii au ales Antena1

Pune video pe site-ul tau:

20 APRILIE 2014  •  19:41

Super show-ul transformărilor, "Te cunosc de undeva", a fost lider de audienţă în rândul publicului din mediul urban. Horia Brenciu , "boicotat" de colegii de juriu şi lăsat singur să dea note, a făcut show în încercarea de a-i aduce înapoi lângă el.

 Minutul de aur a fost înregistrat la ora 22.12, când la Antena 1 se uitau peste 1 milion de români, cu 400.000 mai mulţi, decât la principalul post concurent.

Preoţii au luat lumină de la Florin Piersic!

Pune video pe site-ul tau:

20 APRILIE 2014  •  19:25

În Sighetul Maramaţiei, lumina sfântă de la Ierusalim a fost adusă de Florin Piersic. Îmbrăcat nu în straie preoţeşti, ci într-un costum şi cu nelipsitul fular, actorul i-a chemat pe credincioşi să ia lumină de la el, în curtea catedralei din oraş.

 Primii care au luat au fost preoţii. Înainte de a da mai departe minunea, Pintea de Maramureş a ţinut o scurtă predică. Credincioşii au râs şi s-au închinat deopotrivă. Dar din dar se face rai! Într-o noapte magică, cel mai iubit dintre români a adus raza din lumina cerească. Iar, cu glasul lui, a umplut, pe loc, inimile cu bucurie.

Preoţii s-au grăbit să ia şi ei lumină de la marele actor. În catedrală, se dăduse deja lumina, doar că nu era cea de la Ierusalim. Florin Piersic a adus-o.

Nu se întâmplă des ca lumina din oraşul sfânt să fie adusă de un om fără robă. Dar Florin Piersic nu e oricine. E Pintea de Maramureş. Cetăţeanul lor de onoare. Şi al altor opt oraşe din România!

La Ierusalim, a fost de aproape 40 de ori. Noaptea trecută, însă, a luat lumina de pe aeroportul din Baia Mare. După ce şi-a făcut datoria de creştin, a mers acasă.

Gazdă i-a fost fostul şef al Poliţiei de Frontieră din Maramureş. Seara trecută, Florin Piersic a jucat rolul vieţii sale. Acela de prieten, de soţ şi, mai ales, de creştin.